Kama Sutra Indiai Étterem
Város: 1051. Budapest
Utca: Október 6. utca 19. 9970
Telefon:
Fax:
Mobil:
GPS:  -
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
        *  Szórakozás, vendéglátás - szórakozóhely
Bemutatkozás:

Kama Sutra indiai étterem 2004. decemberében nyílt. Hamar a város közkedvelt éttermévé vált, különleges indiai  ételei miatt, mely a tradicionális indiai konyhát egyesíti az ázsiai ízekkel.
Az étterem névválasztásában tükröződik a management hitvallása, mely szerint: az ízletes ételek fogyasztása az élvezetek egyik legnagyobb forrása. Így a Kama Sutra jelen esetben nem a szexualitásban, hanem az indiai gasztronómiai kalandozásban kíván irányadó és egyben útmutató lenni.

A szakácsok az indiai szubkontinens minden tájáról érkezve, sok éves tapasztalatukkal és tudásukkal készítik az ínycsiklandó fogásokat.
A hely érdekessége még a látványkonyha, ahol a tandoori kemencében készítendő ételeket szervírozzák. Ezeket, a speciális kemencéket, friss naan kenyerek és ízletes pácolt húsok sütésére egyaránt használják. Az étterem, az erre a konyhára jellemző különleges fűszereket és az összetevők nagy részét, külföldről szerzi be.

Az étterem másik erőssége, ami miatt a vendégek hamar a szívükbe zárták, a modern indiai design, mely kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a bensőséges hangulat megteremtésére. A barátságos belső tér kialakításánál a rózsaszín-arany-fekete színek dominálnak. Az ülőfelületek, a süppedő bársony fotelek, selyemszékek és párnák mind-mind a vendégek kényelmét szolgálják.
A „kezdő” vendégeknek barátságos, tapasztalt személyzet nyújt segítséget az ételek megismerésében és kiválasztásában.

A különterem kitűnő helyszíne rendezvények, partik, céges ebédek és vacsorák, valamint más események lebonyolításának. Rendezvények szervezése , külső- és belső helyszínes catering valamint házhoz szállítás is a Kama Sutra szolgáltatásai közé tartozik. Így akár egy komplex szolgáltatáscsomaggal állunk vendégeink rendelkezésére.

Mindezek következtében az ide betérő vendégek egy hamisítatlan kis Indiában találják magukat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: