Szemes és Fia Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Szent Flórián krt. 2. 9761
Telefon:
Fax:
Mobil:
GPS: 47.2271  - 16.6296
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - mérnöki tevékenységek
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Társaságunk 1997. szeptemberében 10-én alakult magánszemélyek összefogásával, klasszikus mérnöki konzultáns- és tervező-irodai tevékenységből fejlődött ki a jelenlegi komplett vállalkozássá.
1997-2001. között a Társaságban az alapítók végeztek minden tevékenységet mellékfoglalkozásban. 2001. augusztusa óta a SZEMES és Fia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működése alapjaiban átalakult és 5 fő főállású munkatárssal kezdődött meg vállalkozás fejlesztése.
Társaságunk ma saját tulajdonú tervezőirodával, jármű- és eszközparkkal rendelkezik.

A Szemes és Fia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységének fő területei
Társaságunk tevékenységi körébe tartoznak a közműépítési, környezetvédelmi, vízgazdálkodási és ezekkel összefüggően létrehozandó mérnöki létesítmények tervezési, beruházási, szervezési, bonyolítási, műszaki- és minőségellenőrzési munkái.

A társaság megrendelői köre rendkívül szerteágazó - a megrendelők között egyaránt megtalálhatók magánszemélyek, kisvállalkozások, önkormányzatok és nagyvállalatok is.

Megrendelőinkkel kiegyensúlyozott, jó színvonalú és folyamatos kapcsolatot tartunk.

Munkatársaink elkészítik - Megbízóink igényei alapján - a különböző pályázati anyagokat (Cél- és Címzett támogatás, Vízügyi Alap és Területfejlesztési alap pályázatok).

Megrendelőinkkel kiegyensúlyozott, jó színvonalú és folyamatos kapcsolatot tartunk.

A SZEMES és Fia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003. január 01-től a műszaki tervezési és beruházás műszaki- és minőségellenőrzési tevékenységeknél MSZ EN ISO 9001: 2001. szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, melynek tanúsítására várhatóan 2003. májusában kerül sor.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: