Mozivilág
Város: 7400. Kaposvár
Utca: Dózsa Gy. u. 3. 9676
Telefon: 06 82 312-175
Fax:
Mobil: 06 30 219-1374
GPS: 46.3562  - 17.7944
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - film, zene
Bemutatkozás:

A Mozivilág étterem és söröző évtizedeken keresztül a kaposváriak kedvelt "kis mozijaként" szolgált. A mozi megszűnése után többféle célra használták az épületet, melynek régi hírnevét 2002-ben megpróbáltuk visszaállítani. Bár étteremként új funkciót kapott, ám megjelenésében visszautal korábbi szerepére.

A 2002 tavaszán megnyílt Mozivilág étterem és söröző ma a somogyi megyeszékhely kedvelt vendéglátóhelye. Nyitva tartás
Hétfő-Csütörtök: 12.00-01.00
Péntek- Szombat: 12.00-03.00
Vasárnap: 12.00-22.00 
 

Éttermünket a különböző mozifilmek hangulatának megfelelően rendeztük be. Az előtérben a középkori filmek világát jelenítettük meg, az alsó szint a westernfilmek, a felső szint az egzotikus helyeken játszódó filmek világát tükrözi. A fiatalok kedvelt helye az emeleti játékterem, amely a gengszterfilmek hangulatvilágára épült.

Ételeink

A hangulatos belső tér mellé igyekeztünk olyan változatos, minden igényt kielégítő étlapot alkotni, melyben a hagyományos ízek mellett az egzotikus fogások is megtalálhatóak. A cél érdekében a televízióból jól ismert Benke Laci bácsit hívtuk segítségül. Laci bácsi - aki kétszeres olimpiai- és világbajnok mesterszakács -, folyamatosan fejleszti szakácsaink tudását, emellett szívesen ad tanácsot vendégeinknek is.
 

Italaink

Italválasztékunk kialakításánál szintén a maximumra törekedtünk, ezért az ismert italokon kívül matuzsálem korú wiskey-, cognac- és likőrkülönlegességek is helyet kaptak itallapunkon hazai és külföldi borok mellett. A fantázia szárnyalását, az ízek tobzódását teszi lehetővé koktélválasztékunk. A 80 féle koktél bármelyikének megkóstolásával vendégeink gondolatban azonnal a világ egzotikus tájainak valamelyikén érezhetik magunkat

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: