Mozaik Építész Műhely
Város: 3300. Eger
Utca: Mekcsey u. 6 - 10. 9540
Telefon: 03 36 515-877
Fax: 06 36 515-876
Mobil:
GPS: 47.9018  - 20.383
Weblap:
E-mail: mozaikép@mozaikepitesz.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épülettervezés
Bemutatkozás:

 A MOZAIK Építész Műhely Bt-t 2006 novemberében alapítottuk. Tagjai Janik László okleveles építészmérnök és Jacsó Tibor építészmérnök. Mindketten 10 éves aktív tervezői múlttal rendelkezünk. Tervezői tevékenységünket önállóan, illetve Thoma Emőke és Dely György építészek mellett társtervezőként Heves megye egyik legnagyobb tervező irodájában végeztük. Eddigi tervezési munkánk sokrétű volt: részt vettünk építési engedélyezési tervek, műszaki kiviteli tervek, beépítési tervek, tanulmánytervek és 3D látványtervek készítésében, megismertük Eger város és a környező települések szabályozási és rendezési terveit, illetve az építésügyi hatóság és a szakhatóságok működését. Munkáink között a családi házaktól az 50-70 lakásos társasházakig lakóházak, szállodák, irodaépületek, ipari létesítmények, áruházak, oktatási épületek, autószalonok és egyéb közintézmények szerepelnek.

A jövőben is célunk az igényes, jó minőségű tervkészítés és az eredményes tervezői közreműködés a beruházás teljes ideje alatt:

A megrendelői elképzelés megszületése után a megvalósíthatóság első, egyik legmeghatározóbb lépéseként az előkészítésben való közreműködés: a telekválasztás során szakmai tanácsadás, tanulmánytervek, illetve pályázatok tervanyagainak készítése.
Az engedélyezési és kiviteli tervkészítés folyamatában a beruházói és a tervezői gondolatok összehangolásával magas színvonalú, a funkcionális igényeket maximálisan kielégítő, gazdaságosan megépíthető, esztétikus épület létrehozása.
Gyakorlati tapasztalataink hasznosításával az engedélyeztetési eljárás lebonyolítása, majd a kivitelezés fázisában aktív közreműködés a beruházás átadásáig.

Kialakult, megbízható kapcsolatrendszerünkkel és komplex szakmai tudásunkkal állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: