Kék Hold Szálloda és Kávézó
Város: 8700. Marcali
Utca: Múzeum köz 1. 9068
Telefon: 06 85 510-351
Fax: 06 85 310-092
Mobil:
GPS:  -
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - kávézók, csokizók
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
Bemutatkozás:

Marcali ez a hangulatos és rendezett kisváros, Somogy megye ÉNy-i részén a Balatontól 12 km-re fekszik. A várostól 30 kilométere helyezkedik el hazánk két nagyhírű gyógyfürdője, Hévíz és Zalakaros. A Kék Hold Szálloda és Kávézó 1997-ben épült. Könnyen megközelíthető, a 68-as főút mentén a város központjában mégis nyugodt, zöld környezetben található.
A kétszintes légkondicionált szállodában: 10 szoba, kávézó, konferenciaterem, szauna, garázs, őrzött parkoló és kert várja a vendégeket. A Kék Hold Szálloda nemcsak a pihenésre, kikapcsolódásra vágyók, de az átutazók számára is megfelelő szálláshely, mivel a horvát, szlovén és az osztrák határ egyaránt gyorsan elérhető Marcaliból.
A 2 ágyas (pótágyazható) szobákban mini bár, színes TV (txt, sat), rádió, telefon és széf is található. A légkondicionált szobák igény szerint kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával választhatók.
A szállodához tartozó kávézó (nyáron terasszal), kávé és italkülönlegességekkel baráti találkozók, esti beszélgetések kellemes helyszíne lehet.
A szálloda különterme - 15-25 főig - rendezvények, továbbképzések, sajtótájékoztatók színvonalas lebonyolítására alkalmas.
A szauna kellemes felüdülést nyitva egész nap várja a szálloda vendégeit.
Nálunk gépkocsiját is biztonságban tudhatja fedett garázsunkban és őrzött parkolónkban.
A kutyával és macskával érkező vendégeket is szeretettel várjuk.

A szálloda egész éves nyitva tartása lehetőséget nyújt a környék és Somogy megye gazdag kulturális és természeti értékeinek megismerésére. A külföldön is méltán híre, gazdag vadállományú szomszédos erdőkbe vadászok szervezését is vállaljuk. A környező települések a gyógyfürdők mellett számos műemléket, népművészeti emléket is kínálnak a kikapcsolódást kereső vendégek számára.
A nyugodt pihenését változatos programokkal tudjuk színesíteni. A közelben lovasoktatás és túralovaglási lehetőség is van. Gyalogos és biciklis túrák indíthatók a Marcali-hát régi borospincéihez, a boronkai tájvédelmi körzetbe, vagy a közeli Balatonhoz.
Egyéb kirándulási lehetőségek:
- Városnézések Keszthelyen: a Festetics kastély és a Balaton múzeum megtekintése (32 km)
- Gyógyfürdőzés Hévízen vagy Zalakaroson (40 km)
- Kirándulás a népművészetéről híres Buzsákra, a gyógyvizéről ismert Csisztapusztára vagy a Táskai védett borospincékhez (15-20 km)
Utazás Somogyvárra az ezer éve alapított bencés apátság megtekintése ahol, a lovagkirály Szent László síremléke is található.

Ha színvonalas helye, családias környezetben szeretne pihenni vagy kikapcsolódásra vágyna, szeretettel várjuk!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: