Diósgyőri Várkert Panzó és Étterem Kft.
Város: 3535. Miskolc
Utca: Tapolcarét 2/A 8698
Telefon: 06 46 532-278
Fax: 06 46 532-278
Mobil:
GPS: 48.0983  - 20.687
Weblap:
E-mail: info@diosgyorivarkert.axelero.net
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
        *  Utazás, üdülés - szálláslehetőség
Bemutatkozás:

P A N Z I Ó ,  É T T E R E M

ELHELYEZKEDÉS

A Panzió festői környezetben, a Diósgyőri Vár és a Várfürdő közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyőr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind Miskolc belvárosa 20 perc alatt érhető el közvetlen buszjárattal.
A Diósgyőri Vár tavasztól őszig változatos programokkal, rendezvényekkel várja a látogatókat. Évek óta itt kerülnek megrendezésre a Diósgyőri Várjátékok, a Kaláka fesztivál, valamint koncertek, színházi előadások sora nyújt kellemes kikapcsolódást az idelátogatóknak.
A megye nevezetességei, Aggtelek, Jósvafő, Tokaj, Sárospatak, Mezőkövesd és Bogács 1 óra utazással érhető el.

MEGKÖZELÍTHETőSÉG

Budapest felől az M3-as autópályán, majd Miskolcon belül a ’Diósgyőr’ felé vezető jelzéseket követve kb. 2 óra alatt érhető el a szálláshely. A Tiszai pályaudvarról az 1 és 1A buszokkal, valamint az 1-es villamossal közelíthető meg a Panzió. A Búza térről (buszállomás) az 1, 1A-s buszokkal juthatunk el az épülethez.

SZOBAINFORMÁCIÓ

A Panzió főépületének szobái (3) az épület első emeletén találhatók. Minden szoba légkondicionált, saját fürdőszobával (zuhanyzós) rendelkezik. Minden szobában színes TV, telefon és minibár található. A szobákhoz erkély tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a várra és a Bükk lankáira.

2004 júniusától fogad vendégeket a Panzió "B" épületszárnya, ahol további 9 szoba található. Minden szoba saját fürdőszobával (zuhanyzós) rendelkezik és színes TV-vel, telefonnal és minibárral felszerelt. Az itt elhelyezésre kerülő vendégek is ingyenesen használhatják a főépületben található szaunát. E szárny szobái nem légkondícionáltak.

ÉTTEREM

A Panzió földszintjén található légkondicionált étterem befogadóképessége 40 fő, mely nyáron az épület előtti teraszon elhelyezett asztalokkal jelentősen bővül. Az étlapon megtalálhatók a hagyományos magyar ételek és helyi specialitások. Rendezvények szervezését- és lebonyolítását vállaljuk. Speciális igényeket kielégítünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: