Hajnal Vendéglátóipar Kft. Panzió
Város: 4024. Debrecen
Utca: Batthyány utca 24-26. 7902
Telefon: 06 52 411-252
Fax: 06 52 452-738
Mobil:
GPS: 47.5273  - 21.6288
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
Bemutatkozás:

A Batthyány és a Szent Anna utca sarkán a város építészeti értékeként számontartott, mûemlékjellegû épületben nyílt egy széles igényt kielégítõ panzió és egy "ír kocsma".

Reggeltõl késõ estig választhatnak a bõséges étlap kínálatunkból, mely ír jellegû ételeket kínál, de az ízvilág a magyar szokásoknak is megfelel.

Egyszerre van jelen a múlt és a jelen: az ír kocsmák békés, nyugott, de játékos hangulata és a mindennapok változatossága.

Az impozáns, látványnak is szép bárpultnál kaphat helyet a pár percre bekukkantó vendég

Fogyaszthat koktélokat, kávét, hétféle csapolt sörbõl választhat, sõt, ha kedve támad egy kis darts-játékra, arra is van lehetõség.

Az elsõ emeleten és a tetõtérben tizenkét szoba és egy apartman várja a turistákat, Demko-Feder "dio"-ágyaival. A szobák otthonosak(telefon, rádió, színes TV, ébresztõóra) és nagyon barátságosak.

A zárt udvar kitûnõ parkolási lehetõséget biztosít. A recepción igény esetén debreceni programjavaslatokat is kaphatnak a vendégek.

Ha valaki belép a Play Pub House-ba, azonnal otthon érzi magát. A patináns épületben a belsõ teret az épület stílusához illõ boltívekkel osztották meg.

Mûtárgyak egyész sora - régi patinás vaskályha, gramofon, rádió, kis szobrok, vázák - úgy sorakoznak, mintha szinpadi díszletek lennének. Az ötletes belsõ térben a különbözõ méretû és formájú asztalok mellett ki-ki megláthatja annak a lehetõségét, hogy kisebb vagy nagyobb társasággal betérjen a pub-ba.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: