Orthotech Kft.
Város: 2092. Budakeszi
Utca: Pátyi út 57. 7285
Telefon: 06 23 451-437
Fax: 06 23 451-437
Mobil:
GPS: 47.5062  - 18.9159
Weblap:
E-mail: orthotech@orthotech.axelero.net
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az Orthotech Kft 1991-ben alakult. Fő profilja a gerincferdüléses gyerekek (Scoliosis, Scheuermann kór) valamint a csigolyasérültek polietilénnel való ellátása.

A fűzők korrigáló hatására már sokan megmenekültek a gerincműtéttől. A Kft eredményei között nem ritka a gerincferdülés 30-40 %-os javulása sem. Az általunk gyártott, adoptált és forgalmazott termékek nagy részére finanszírozási szerződésük van az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral. Nagy hangsúlyt fordít a cég a termékeik minőségére, ezért betegeik az ország területéről és külföldről is visszajárnak.

Az Orthotech Kft saját fejlesztésű, oltalommal védett termékei a Légzéskönnyítő ülőkorzett, melyen az önállóan ülni nem tudó gyerekeknek készült. A gyógyászati segédeszközök támogatási listáján 85 %-os térítéssel szerepel, így közgyógyellátási igazolvánnyal és érvéynes vénnyel rendelkező betegek térítésmentesen juthatnak hozzá.

Eddigi tapasztalatok alapján a gyerekek kedvelik, segítségével a gondozásuk is könnyebbé válhat. Sok esetben a stabil függőleges helyzet olyan fejlődést indított el, amely az ülőkorzett használata nélkül nem biztos, hogy megindult volna.

A segédeszköz egyedi gipszminta alapján, színének megválasztásával készül. Bélelése a beteg igéynei szerint különböző vastagságú és keméynségű szivacsokkal történik.

A cég egyik alapító tagja az Orthopédikusok Magyarországi Ipartestületének. Budakeszin, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet közelében 200 m2 alapterületű épülettel rendelkezik, mely zöldövezetben, szép körülmények között fogadja a betegeket.

Az Orthotech Kft a következő termékeket forgalmazza:

Keringési betegségek eszközei
Antidecubitus eszközök
Gerincortézis rendszerek
Felső végtag ortézis rendszerek
Alsó végtag ortézis rendszerek
Mosdaá, fürdés, zuhanyzás eszközei
Járást könnyítő eszközök
Kerekesszékek
Támasztó eszközök

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: