Keresztes Ablakvilág
Város: 1144. Budapest
Utca: Rákosfalva park 5/d 6842
Telefon: 06 1 788-1315
Fax: 06 1 788-1315
Mobil:
GPS: 47.5074  - 19.1453
Weblap:
E-mail: ablakvilagzuglo@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
Bemutatkozás:

Jó emberi kapcsolatok, őszinte érdeklődés, kemény munka és a jobb iránti törekvés - ez az, ami minket megkülönböztet.

Célunk az, hogy vásárlóink egy nehéz nap után hazaérkezve feltöltődhessenek, kikapcsolódhassanak, és jól érezzék magunkat otthonukban. Küldetésünk, hogy minél több ember számára elérhető, modern nyílászárókat gyártsunk. Ez az, amiért dolgozunk minden nap.

A világszínvonalú gyártósorokkal és jól képzett szakemberekkel ellátott üzemeinkben több mint egy évtizede gyártunk műanyag és alumínium nyílászárókat. Korunk egyre bővülő energiatakarékossági és biztonsági igényeinek megfelelően nyílászáróinkat a legmodernebb és a legjobb értékekkel rendelkező hő- és hangszigetelő üvegekkel szereljük fel.

Az ablak, mint az épületekbe beáramló fény csatornája és a természettel való legfőbb kapcsolat megtestesítője különös figyelmet érdemel. A PREMIER Ablakrendszereknél a fejlesztés és minőségbiztosítás fontos és önálló szervezeti egység. A minőségbiztosítás feladata a beszállított anyagok ellenőrzésétől, a gyártásközi technológiai ellenőrzésen keresztül, egészen a kiszállítandó termék felülvizsgálatáig terjed.

A fejlesztési törekvések során pedig, elsősorban a minőséget szem előtt tartva folyamatosan keressük a felhasználható új anyagokat és műszaki megoldásokat, melyeket többlépcsős ellenőrzési folyamat során integrálunk gyártásunkba.

Így érjük el, hogy az ajtók-ablakok széleskörűen variálhatóak legyenek, valamint kiegyensúlyozottan jó minőséget képviseljenek.

PREMIER ablaképítő mesterüzem

Akár renoválásról, akár új építkezésről van szó, a PREMIER mesterüzem az a szakember, akit feltétlenül be kell vonnia a tervezésbe. A PREMIER Ablakrendszerek nem csak széles termékskálájával, hanem szolgáltatásaival is igyekszik vásárlói kedvében járni.

Személyes megbeszélés során, felderítjük a kívánságoknak, a rendeltetésnek, a hangszigetelésnek és a hővédelemnek megfelelő, legbiztosabb és leggazdaságosabb ablakszerkezetet. Referenciákat és kötelezettség nélküli ajánlatokat adunk. Amennyiben megkapjuk a megrendelést, lelkiismeretesen felmérjük, legyártjuk és határidőre, optimálisan beépítjük az ablakokat. Szívesen bemutatjuk, hogy kell az ablakokat kezelni, és a későbbiekben szervizt nyújtunk a kedves vásárlóinknak. Termékeinkre 5 évre szóló termékszavatosságot vállalunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: