La-Impex Bt.
Város: 2013. Pomáz
Utca: Mártírok útja 22. 5383
Telefon: 06 26 323-068
Fax: 06 26 525-286
Mobil:
GPS:  -
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - ruhaipar, textilipar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Cégünket 1994-ben alapítottuk. Tevékenységünk egy kiváló magyar szabadalom a panofix (bárányból kikészített és festett szőrme) exportálásával indult elsősorban az orosz piacra és a többi FÁK köztársaság piacaira. Időközben bővült a kínálatunk főleg olyan szőrmékkel, amelyek Magyarországon is honosak, tenyésztik és nagy mennyiségben is felvásárolható a hazai piacon. Ilyen például a csincsilla, nyúl és a hörcsög.
A prémeket általában kiváló tenyésztőktől nyers vagy félkész állapotban vásároljuk fel, majd a legjobb hazai kikészítőkkel készíttetjük vagy
 festetjük ki bérmunkában. Az említett szőrméken kívül jelentős mennyiségű nyércet, pézsmát és kékrókát importálunk illetve re-exportálunk.
Exportunk jelentős, szinte minden évben és jelenleg is ahhoz az ötezer exportőrhöz tartozunk, akik a magyar export 90% adják.

Bőr kereskedelmi tevékenységünket az utóbbi években kezdtük el, mely dinamikusan fejlődik.

Bőreink (sertés, marha, bárány, kecske, bivaly) főleg importált termékek, melyek elsősorban a hazai cipő-, bútor-, ruházat gyártók körében népszerűek.

Kérem, tekintsenek be kínálatunkba, melynek skálája meglepően széles.

Remélem, hogy az Ön által keresett termék minősége és az általunk kínált ár megegyezik az Ön elképzelésével, és így nem marad más hátra csak
telefonon, faxon vagy e-mailben leadni megrendelését, amit mi örömmel teljesítünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: