Domex Szőnyegáruházak Kft.
Város: 2400. Dunaújváros
Utca: Kokszoló út 4396
Telefon: 06 25 435-994
Fax: 06 25 435-994
Mobil:
GPS:  -
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - padlóburkolat, sportpadló
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A DOMEX Szőnyeglánc 22 szakáruházból áll Magyarországon, mely évről évre bővül újabb áruházakkal. Alapvetően szőnyegpadló, pvc-padló, laminált-padló és kiegészítőinek a kis és nagykereskedelmével foglalkozunk. 
    
Áruházainkban nagy hangsúlyt fektetünk az áruválasztékra, így elmondhatjuk, hogy nálunk található a legszélesebb választék a fent említett termékekből. Árukészletünk összetételét úgy alakítjuk ki, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni a legolcsóbb kategóriától a luxus minőségig. 
    
Nagyon nagy figyelmet fordítunk természetesen termékeink ÁRÁRA, hiszen napjainkban az egyik legmeghatározóbb tényező az eladásban. Üzletpolitikánk, hogy termékeinket áruházainkban a legkedvezőbb áron kínáljuk. Ezt azért tudjuk megvalósítani, mert a magyarországi 22 áruházunkon kívül Szlovákiában 35, Csehországban pedig 55 saját áruházzal rendelkezünk, így a gyártóktól igen jelentős mértékű árut tudunk éves szinten megvásárolni, aminek eredménye egy jóval kedvezőbb ár. 
    
Cégünk mára hazánk egyik legnagyobb szőnyegimportőrévé vált. 2004 évben összesen 8 millió m2 padlóburkolót értékesítettünk. 
Közületeknek és nagy felhasználóknak további kedvezményt, egyedi árat biztosítunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: