TDH Kft.
Város: 1203. Budapest
Utca: Gubacsi hídfő 6. 2153
Telefon: 06 1 219-5892, 06 1 421-0638
Fax: 06 1 219-5893
Mobil:
GPS:  -
Weblap:
E-mail: tdh@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - gépkölcsönzés
        *  Szolgáltatás - daruzás
Bemutatkozás:

TDH Kft

Cégbemutató

Toronydaru üzemeltetés

A TDH Kft az építőipar egyik legjelentősebb ágának, az új építésű épületek szerkezetépítési tevékenységének kiszolgálását végzi az építésgépesítés vezérgépei, a toronydaruk biztosításával.

Amiről könnyen felismerhetőek vagyunk:

Csúcs nélküli, új fejlesztésű, alacsony energiafogyasztású, csöndes üzemű, gyorsan telepíthető, TEREX – COMEDIL gyártmányú toronydaruink kiemelkednek a főváros épületei közül.

A TEREX – COMEDIL gyártmányú, CE-minősítésű CTT típusú toronydaruk rendelkeznek akkreditált magyar minősítő intézet által kiadott biztonságtechnikai bizonyítvánnyal is.

Toronydaru telepítés, üzemeltetés

A tervezett építmény paraméterei alapján kiválasztjuk a termékskálából az optimális toronydarut, megtervezzük a telepítést, figyelembe véve a terület lefedettségét, a kívánt teherbírás függvényében.

Speciális ún. „talpsúlyos” kivitelű telepítéseink nagy sikernek örvendenek a statikusok körében, mert jelentősen csökkentik a daruk sarokterheléséből adódó felületi nyomást.

Biztosítjuk a telepítéshez szükséges forgalomtechnikai, és területfoglalási engedélyeket.

Toronydaru-kezelőink az ergonómiailag tervezett kezelőfülkéből jól belátják az építési területet ami egyik előfeltétele a biztonságos munkavégzésnek.

Lakótelepek, foghíj-telkek, átépítések, ipari létesítmények

Toronydaruink jelentős része speciálisan szerelve, a fővárosra jellemző belvárosi foghíj-telkek beépítésén dolgozik, de jelen vagyunk az új lakótelepek létrehozásánál is.

A Paskál lakópark minden épülete cégünk toronydaruinak közreműködésével nőtt ki a földből. Folyamatosan legalább három toronydarunk dolgozik a területen, de volt időszak, amikor egy időben hét gépünk is segítette az építést.

Az első toronydaruink építették a Duna-Pest Rezidenciákat. Három toronydarunk kezdte a Foka-öbölnél épülő észak-pesti, Marina-part építését, de toronydarunk magasodik az egykori „Spenót-ház” fölött a Roosevelt téren is.

A kecskeméti Malom Center építésén négy toronydarunk magasodik a város fölé. A százhalombattai MOL telepen öt toronydaru végezte a víztároló építését

Toronydaru forgalmazás

Cégünk, mint a TEREX – COMEDIL toronydaruk szakszervize és kizárólagos magyarországi forgalmazója a gyár teljes palettájával áll a cégek rendelkezésére. Az építőipari tevékenységet végző partnerek számára a bérleti állományunkban fellelhető gépeken túl széles paramétertartományban forgalmazunk mobil, hidraulikus állítású, önszerelő darukat, de vállaljuk telephelyi rakodódaruk szállítását is beüzemeléssel, és szervizeléssel.

______________________________________________

TDH Építőipari Gépesítő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

1034. Budapest, Szentendrei út 202.

Levélcím: 1203. Budapest, Gubacsi hídfő 6.

Tel: 06 (1) 219-5892

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: