Karabuka Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Budafoki út 43. 1165
Telefon: 06 23 390-759
Fax:
Mobil:
GPS: 47.3831  - 18.9534
Weblap:
E-mail: info@karabuka.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Építőipar - fa, fűrészáru
        *  Föld, kert, telek - kert és parkrendezés
Bemutatkozás:

Magunkról

A Karabuka Kft idén ünnepelte 10. születésnapját. A cégtulajdonosok arra vállalkoztak, hogy a világ számos országában ismert és használt rattanból /ez egy bizonyos kúszópálma indája / készült bútorokat megismertetik és köznapi használati tárgyként elfogadtatják a magyar fogyasztókkal.

A cég a kezdetekben azonnal értékesítheto kész árút hozott be, elsosorban Indonéziából. Késobb, a választék helyben összeállítható lapra szerelt, vagy félkész termékekkel bovült. Ezek összeszerelését hazai munkaerovel végeztettük /jelenleg is/. Manapság már nemcsak Indonéziából, Vietnámból és Malaysiából is importálunk közepes árfekvésu, jó minoségu bútorokat. A stabil ár és a kiváló minoség jellemzi a cégünk által forgalmazott árúkat. Ezt a nem könnyen teljesítheto feltételt az évek során kiépített, többszörösen kipróbált és megtartott gyártó-beszállító hálózat révén biztosítjuk.
  Az utóbbi években kialakított asztalos muhelyünkben lakossági megrendelésre, egyre bovülo mértékben, kisbútor gyártással is foglalkozunk.
  A Karabuka Kft. cégfilozófiája: mi értéket adunk, azaz jót, jól, megfelelo áron.
  Az idei évben kibovítettük a profilunkat Kaucsuk étkezo garnitúrákkal és trópusi keményfa kültéri bútorokkal. Mind a két termékcsoport hamar nagyon népszeru lett, miként azt a bútorvásárok mutatták.
  A Karabuka Kft. a rattan bútorok /ülo- és étkezo garnitúrák, polcok, komódok, egyéb kiegészíto bútorok, dísztárgyak /, valamint kaucsuk étkezo bútorok választéka és forgalmazása tekintetében hazánkban piacvezeto pozíciót tölt be. Budapesti bemutató termünkön kívül a következo saját boltokban folytatunk árusítást: Balatonalmádi, Balástya, Békéscsaba, Érd, Kardos, Kecskemét. Az ország különbözo településein további mintegy 30 viszonteladó forgalmazza bútorainkat. Viszonteladóink közül a legnagyobb partnerünk az R&S Bútor Áruház /Bp. Reitter F. utca/.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: