Inter-Sector Kft.
Város: 2440. Százhalombatta
Utca: Bólyai J. u. IV/13 10442
Telefon:
Fax: 06 23 350-905
Mobil: 06 30 237-2503
GPS: 47.3147  - 18.9084
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A gyártáshoz, kivitelezéshez szükséges bejegyzett tevékenységi körök:

- Műanyagipari gyártás
- Műanyag építőanyag gyártás
- Épületbontás, építés

Számlavezető bankja: ERSTE Bank

Üzemvezető: Jónás Gergely
Ügyvezető: Klimsa Ronald

Cégünk 2002 tavaszán alakult, főtevékenységünk kőtermékek előállítása és forgalmazása. Elsőként az országot lefedő áruházláncokat kerestük meg termékeinkkel melyeket be is listáztak. (Pl: BAUMAX, PRAKTIKER, RAAB KARCHER tüzépek) Ezt a profilunkat azóta is folytatjuk ügyfeleink nagy megelégedésére. Tevékenységünkre jellemző a pontos szállítás, kiváló minőség.

2004-ben új tevékenységi kör beindítása mellett döntöttünk, mindehhez megvizsgáltuk a nyílászáró piacot. Arra a következtetésre jutottunk, hogy rengeteg az elavult, régi nyílászáró, ami hőszigetelés szempontjából nem energiatakarékos. A magas - és egyre növekvő - energiaárakat figyelembe véve, mindenképpen gazdaságos beruházásnak tekintendő az ajtók-ablakok cseréje, mivel az általunk gyártott nyílászárókkal 30-40%-os energia-megtakarítás érhető el. A beruházás így rövidtávon megtérül.
Az EU csatlakozással az ország energiatakarékossági szempontú felzárkóztatása is megvalósítandó céllá vált, melynek egyik lépcsőfoka a korszerű energiatakarékos fűtés, melyet központilag támogatnak.

A fentiek tükrében a jó minőségű nyílászáró gyártás a jövőben egy gyorsan fejlődő ágazat lesz.

2005 -ös év végére a kiváló munka meg hozta gyümölcsét a cég kinőtte magát ezért a törzs tőkét 100.000 ft-ról 10.000.000 ft-ra emeltük és a társasági forma átalakult Kft - re.
A kívánt minőség biztosításához nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekre van szükség, valamint korszerű gépparkra a gyártáshoz, továbbá az ideális műanyagprofil-gyártó cég kiválasztására, mely minőségben az elsők között van. Így esett választásunk a német ALUPLAST profil-gyártóra. A gépsorunk ugyancsak német gyártmányú URBAN gépekkel van ellátva. Üzemünk felszerelt továbbá korszerű levegő-meghajtású kéziszerszámokkal. Ügyfeleink egyedi igényeit számítógépes személyre szabott tervezéssel elégítjük ki.

Szakterületeink:

- Műanyag nyílászáró gyártás, német aluplast profilból. A nyílászárók korszerű legújabb technológiával készülnek, minőségi garanciával, EMI minősítéssel.
- Nagy tapasztalattal rendelkező beépítőink megbízható minőségi munkát végeznek.
- Felmérés - Tervezés - Gyártás - Beépités.

Beszállítóink nyílászáró gyártáshoz:

- ALUPLAST Magyarország Kft
- Wink Haus Magyarország
- Üvegkalmár Kft

Vállalt garanciák:

* Cégünk vállalja a szerződés szerinti munkák szakmai és minőségi megfelelését.( ÉMI minősítéssel rendelkezünk.)
* A garanciás időszak alatt és után a megrendelői igény kézhezvételét követő lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 7 munkanapon belül minden szerződésben specifikált minőségi eltérést és hibát megszüntet.
* Igény szerint cégünk a felmérést, szakmai tanácsadást, árajánlatot, térítésmentesen biztosítja.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: