Georam Kft
Város: 9023. Győr
Utca: Pusztaszeri u. 21. 10263
Telefon: 06-96-525-941
Fax: 06-96-413-492
Mobil: 06-20-9568-450
GPS: 47.682  - 17.665
Weblap:
E-mail: georam@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - útépítés, földmunka
        *  Szolgáltatás - mérnöki tevékenységek
Bemutatkozás:

Társaságunk a Geotechnikai szolgáltatások terén áll t. Megrendelői rendelkezésére. A cég győri székhellyel és egyben fő telephellyel rendelkezik, a Győr, Pusztaszeri u. 21 sz. alatt. Itt vannak a vállalkozás irodái, a talajmechanikai laboratórium, az izotóp tároló és a cég gépkocsiparkja is ezt a telephelyet használja. Jelenleg 9 fő állandó létszámmal dolgozunk (2 fő alkalmazott, 7 fő vállalkozó, 1 fő ügyvezető) a következő profilok felvállalásával:

 Talajmechanikai szakvélemények

Főleg alapozás- és vonalas közlekedési létesítmény talajmechanikai szakvéleményeinek elkészítésében tevékenykedünk, de egyedi feladatokat is szívesen vállalunk.

Anyagnyerő-helyek vizsgálatai

 

Károsodások szakértési feladatai

 

Komplett geotechnikai szolgáltatások

pl.  Alépítmény méretezés, rézsűállékonyság, háttöltés,

vízelvezetés együttes vizsgálata.

 

Talajmechanikai laboratóriumi vizsgálatok

A nagyobb mintaszámú és/vagy komolyabb vizsgálatokat igénylő laboratóriumi anyagokat laboratóriumunkba szállítjuk. A vizsgálatokról egyedi számítógépes jegyzőkönyvet adunk ki, mely közvetlen a talajmechanikai szakvéleményekbe köthető. Igény szerint összevont ábrákat készítünk (szemeloszlások határgörbékkel, kötött minták Casagrande-féle diagramja stb.) és konzultálunk ismerve a laboratóriumi eredményeket a szakértői feladattal kapcsolatosan.

 Kivitelezéshez kötött dokumentációk

A Mintavételi és Minősítési Tervek kidolgozásától a Technológiai Utasítások elkészítésén keresztül a Minősítési Dokumentációk összeállításáig segítjük Megbízóinkat.

 Helyszíni mérések, ellenőrzések

Geotechnikai feladatokhoz kötött helyszíni ellenőri, szakértői tevékenységünket saját helyszíni méréseinkkel tudjuk alátámasztani. Természetesen önálló mérési feladatokra is felvonulunk és a kiadott számítógépes jegyzőkönyvek – ahogy a laboratóriumi jegyzőkönyvek is – közvetlen a dokumentumokba illeszthetők. A hagyományos izotópos és statikus tárcsás mérések mellett igény szerint könnyűejtősúlyos dinamikus tárcsás, útegyenetlenség és behajlás méréseket is elvégzünk. A Széchenyi István Egyetemről bérelt mérő- adatgyűjtő rendszerrel 2000 kN terhelési tartományig cölöp próbaterhelést és komplett kiértékelést végzünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: