Fabula Konyhabútor
Város: 9024. Győr
Utca: Kálvária u. 20. 10246
Telefon: 06 96 440 209
Fax:
Mobil: 06 20 329 1566
GPS: 47.6763  - 17.6309
Weblap:
E-mail: antao@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Bútor, háztartás - konyha
Bemutatkozás:

Fabula fabútor / lakberendezés
A testreszabott megoldások híveinek

Vajon mindenben a legegyszerűbb, leggyorsabb, legolcsóbb megoldást keressük? Tényleg csak konzervet fogyasztunk, egyenruhában járunk? Komolyan gondoljuk, hogy az évekre tervezett, mindennapos használatra szánt dolgokon érdemes spórolnunk?

Különbözőek vagyunk, eltérőek az igényeink. Egyben azonban egyetértünk: mindannyian a lehető legjobb megoldást keressük. Elvégre senki sem ellensége önmagának.

A legjobbat keresőknek a Fabula testreszabott megoldásokat kínál. Olyan egyedi bútorokat, lakberendezési tárgyakat, térelválasztó elemeket, előtetőket, amelyek nem konfekcionált bútoripari termékek, ennél fogva nem a széleskörű igények, hanem kifejezetten az Ön elvárásai szerint készülnek. Abban a méretben, abban a színben, abból az anyagból, ami Önnek a legmegfelelőbb. Hiszen az, ami mindenkinek jó, senkinek sem tökéletes igazán.

Keressen fel bennünket, beszéljük meg elképzeléseit. Természetesen ingyenes felméréssel és tervezéssel,  zakmai tanácsadással, korrekt árajánlattal, felkészült csapattal állunk rendelkezésére. A kiegészítőkre, kellékekre, berendezésekre se legyen gondja. Vállalati konyhák, étkezők, üzlethelyiségek bútorozása, kerti létesítmények, játszóterek építése mellett bármilyen szakmai kihívás érdekel bennünket.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: