Meditrade Bt.
Város: 3508. Miskolc
Utca: Fogarasi út 1/A 10054
Telefon: 06 46 432-725
Fax: 06 46 432-225
Mobil: 06 30 943-4144
GPS: 48.0675  - 20.7925
Weblap:
E-mail: meditrade@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Az 1992 - ben alapított cégünk az utóbbi években dinamikusan fejlődött. Mára már számos hazai kórházzal, egészségügyi intézménnyel állunk üzleti kapcsolatban. Külföldi partnereink révén lehetőségünk nyílt korszerű és minőségi termékek beszerzésére. Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy megrendeléseiket gyorsan és pontosan tudjuk teljesíteni, legyen az "tömegcikk" vagy egyedi termék.

Katalógusunk megjelenésével egyben megköszönjük Önöknek a cégünk iránt eddig tanusított bizalmat. Igyekezni fogunk ezt a jövőben is gyors és megbízható ügyintézéssel még fokozottabb mértékben megszolgálni. Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy kérdéseikkel, javaslataikkal, tanácsaikkal, észrevételeikkel forduljanak bizalommal munkatársainkhoz.

Katalógusunk cikkszámos felépítésű, mely azt jelenti, hogy az árakat a mellékelt listában találják meg a cikkszám és a terméknév mellett. Ennek a felépítésnek köszönhetően lehetőség nyílik elektronikus árlista frissítésre is, amennyiben ezt Önök igénylik, és jelzik felénk. Katalógusunk nem tartalmaz minden terméket amit mi forgalmazunk, ebben csak jelezni kívántuk a széles választékot. Kérjük, hogy a katalógusban nem található termékre kérjenek tőlünk ajánlatot telefonon, faxon vagy e-mailben. Rövidesen elkészül a weboldalunk, ahol megrendelésüket könnyen elkészthetik.

Minden általunk forgalmazott termék rendelkezik garanciával, melynek ügyintézését vállaljuk. Garancia időn túli karbantartást, javítást pedig saját szervizünkben végezzük.

Társaságunk veszélyes hulladék begyűjtéssel és szállítással is foglalkozik, melyhez gyűjtőedényeket is forgalmazunk. Ügyfeleinkkel szerződést kötünk és rendszeresen elszállítjuk a keletkezett veszélyes hulladékot.

Cégünknél lehetőség nyílik orvosi hitel és lízing igénybevételére, melynek ügyintézésében szívesen állunk az Önök rendelkezésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: