Fég-Láng Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Csokonai u. 11/A 9935
Telefon: 06 76 482-111, 06 76 508-314
Fax: 06 76 482-111, 06 76 508-314
Mobil: 06 20 921-2349
GPS: 46.9115  - 19.6942
Weblap: www.feg-lang.hu
E-mail: fegszerv@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Építőipar - víz, gáz, fűtésszerelés
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

CÉG PROFIL:

Vásárlástól -> Felszerelés -> Üzembehelyezés -> Garancia.

Tevékenységi körünk a kazánok, vízmelegítõk, konvektorok szervízelése, beüzemelése és a készülékekhez tartozó alkatrészek árusítása. Mûködési területünk elsõsorban a megye, de a kereslethez igazodva máshol is vállalunk szolgáltatást. Nálunk az üzletben nem csak a hibabejelentést lehet megtenni, hanem vásárlásra is van lehetõség. Minden készülékre 2 év garancia, alkatrészre 6 hónap...

Szolgáltatásaink:

Üzembehelyezések

A zavartalan mûködés alapja a Beüzemelés!
A beüzemelést mindenkor a gyártó által meghatározott elõírások alapján végezzük. Cégünk az általunk szervizelt készülékek gyártóival folyamatosan kapcsolatban áll, szervizeseink rendszeres képzésben részesülnek. A hozzánk beérkezett megrendeléseknél mindenkor felhívjuk a figyelmet a szükséges engedélyek meglétére, amelyek a következõk: pl.:Kéményseprõi engedély: gázkészülék cseréhez, Gázterv: egy a jelenlegi készülékhez viszonyítva más jellegû készülék felszereléséhez, Érintésvédelmi nyilatkozat, stb...

Elengedhetetlenül fontosak a következõk:.

Minden esetben felhívjuk a Kedves Ügyfelek figyelmét, az iszapcsapdás szûrõ (SPIROVENT) beépítésére, a kéményes gázkészülékek cseréjénél pedig szén-monoxid érzékelõt, használati melegvíz oldalra vízkõ elleni védekezéshez polifoszfátos vízkezelõt javaslunk.

Javítások

Minõségi javítások

Szervizünkhöz bejelentett hibák javítását a bejelentéstõl számított 24 órán belül igyekszünk megkezdeni. Kollegáink rendelkeznek a készülékek javításához szükséges mûszaki ismeretekkel, szerszámokkal, mûszerekkel. A javítások során kizárólag gyári alkatrészeket használunk fel. Az általunk elvégzett munkákra és a beépített alkatrészekre garanciát vállalunk!

Hosszabbítsa meg készülékének élettartamát!
A felülvizsgált, karbantartott készülék biztonságos, tiszta, csendes és gazdaságos! A felülvizsgálatot, karbantartást évente egy alkalommal, a fûtésszezon befejezésétõl a fûtésszezon kezdetéig célszerû elvégeztetni!

Garanciális javítások

Az üzembehelyezésnél figyeljen a következõkre :.
A készülékekre érvényes garanciát és annak feltételeit a készülékgyártó határozza meg. Garanciális javítást csak arra feljogosított szerviz végezheti!!!.Ha Ön úgy dönt, hogy nem szakszervízzel üzemelteti be készülékét, akkor sajnos a késõbbiekben csak ellenszolgáltatásért cserébe tudják megjavítani, akkor is ha egyébként garanciális hibája lenne.

 Garanciális javítás feltételei:.

- A hivatalos garanciális szervíz által elvégzett beüzemelés
- A szervízpartner által kitöltött garancia-beüzemelési szelvény megléte
- A gyártó által elõírt karbantartások meglétét igazoló dokumentumok.

Karbantartások

Fontos az idõben elvégzett karbantartás!!!.
A gázkészülékek biztonságos mûködése érdekében érdemes, évenkénti felülvizsgálatot végezni rajtuk. Már 1 %-kal több CO (szénmonoxid) a füstgázban, nem csak a levegõt szennyezi, hanem ezen kívül, kb. 4-6%-kal nagyobb energia fogyasztást  is jelent!

Mentett már meg Életet karbantartás!!!.

Nem sok idõbe telik egy gyújtóláng tisztítás, vagy elektróda- fõégõ tisztítás, gáztömörségi vizsgálat, és máris minden olajozattabban mûködik. Nincs feleslegesen kidobott pénz, a nem helyesen mûködõ készülék, vagy a tökéletlen égés miatt.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: