Izolit Kft.
Város: 1213. Budapest
Utca: Vitorlás u. 26/a 990
Telefon:
Fax:
Mobil: 06 30 954-1129
GPS: 47.3988  - 19.1038
Weblap: www.izolit.hu
E-mail: izolitkft@net-tv.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Gépészeti hőszigetelés

A csővezetékek, gőzvezetékek, különböző anyagvezetékek, szerelvények funkciójuktól függően más-más folyadékokkal vannak feltöltve, ennek megfelelően másképp reagálnak az időjárás változásokra, hőingadozásokra. Közös azonban a csövek esetében, hogy a gépészeti hőszigetelés minden típushoz javasolt. A hőszigeteléssel ellátott csővezetékek tartalma a szigetelés által megőrzi hőmérsékletét, megszűnik a csövek elfagyásának veszélye, valamint a csöveken történő páralecsapódás is, melynek köszönhetően nem nyirkosodik, vagy penészedik el a csövek környezete sem.
A szelepekre, csövek, szerelvények osztóira speciális szigetelés kerül, könnyen leszerelhető burkolattal. Ez a mobil szigetelés a többszöri leszerelést követően is pontosan visszailleszthető, tehát nem romlik szigetelő hatékonysága, ugyanakkor a szelepek időszakos ellenőrzését sem gátolja.
Fűtési és gőzvezetékeknél szálas szigetelőanyagot alkalmazunk (pl: Rockwool Lamell, stb valamint az alu.burkolat), az anyag- és 60 C fokig a vízvezetékeknél műszálas szigetelőanyagot használhatunk a szigeteléshez (pl: Armaflex, Acucube, polifom, stb.).
A gépészeti hőszigetelést minden épületben, intézményben akár cég-, ill. magán tulajdonról van szó, érdemes megtenni. 
 

Csapadék elleni szigetelés

A könnyűszerkezetű és lapos tetős épületek csapadék elleni szigetelése, vízelvezetése megakadályozza a beázást, ezáltal hatékony védelmet jelent a födémszerkezet számára. A külső vízelvezetéssel úgynevezett függőeresz-csatorna lefolyó kiépítésével, valamint belső, úgynevezett összefolyó és hozzátartozó belső lefolyó kialakításával. A szigetelési munkákat az ehhez tartozó épületbádogos szerkezeti elemekkel (pl.: eresz-falszegély, -kéményszegély, ill. –oromszegély) együtt készítjük el a megrendelés függvényében. A szigetelés elvégzésre már több technológia ismeretes, melyek közül az alábbit alkalmazzuk a leggyakrabban: Létrehozunk két szigetelő réteget.
Az első réteget bitumenes nehézlemezek alkotják, melyet aztán palazúzalékos fedő réteggel látunk el. Ez a technológia nemcsak tetők szigetelésére alkalmas, hanem pincék, garázsok talajának szigetelésére is. A mély szintek talajának szigetelésekor a fedőréteg összetétele némileg módosul a tetőkhöz képest, palazúzalék helyett GV4 alkotja.
A csapadék elleni szigetelés megóv a huzamosabb ideig tartó, valamint nagy mennyiségű eső és egyéb csapadékok, illetve belvizek okozta kártól.

 

Épületbádogos munkák 

Az épületbádogos munkák körébe tartozik a lágyfedésű (zsindely), valamint a keményhéjazású (pala, cserép) tetőszerkezetek kialakítása. A helyszíni felmérést követően, egyéni méretek szerint mi gyártjuk le a szükséges burkoló elemeket, anyagokat, melynek köszönhetően garanciát tudunk vállalni az általunk használt anyagok minőségéért, valamint a pontos méretezésért.
Megbízható, esztétikus és gyors kivitelezést biztosítunk Megrendelőink számára.
A megrendelés függvényében használt alapanyagaink: a horganyzott-, horgany-, alu-, vörösréz-, és a Lindab lemezek.

 

Tetőfedés

Főként zsindelyfedéses munkákat végzünk, de alkalmi megrendelésekre vállalunk cserép fedést is. A tetőfedés munkálatai szorosan összetartoznak az épületbádogos munkákkal, így ezeket együtt készítjük el.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: