Cikador Kft. - Lovas Udvarház
Város: 7056. Szedres
Utca: Apáti puszta 9850
Telefon: 06 74 534-030
Fax: 06 74 534-030
Mobil: 06 30 368-9100
GPS:  -
Weblap: www.lovasudvarhaz.hu
E-mail: info@lovasudvarhaz.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állat, növény - állat - tenyésztők
        *  Oktatás - tanfolyamok
        *  Sport - egyéb
        *  Szórakozás, vendéglátás - hobby
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
Bemutatkozás:

A 63-as út mellett fekvő kis falu életében hosszú időre tekint vissza a lótartás, lovaglás, fogathajtás. Az 1970-es években már nevet szerzett magának a szedresi ménes és lótenyésztés. Céljaink közé tartozik e régi hírnév visszaállítása.

Az elkészült Lovardában jól képzett lovak és felkészült oktatók várják a kezdő és gyakorlott lovasokat. Lovaink többsége a legjobb vérvonalakból származó magyar félvér, illetve kisbéri fajtájú. Kiegyensúlyozott vérmérsékletűek és könnyen idomíthatóak, ezért kiválóan alkalmasak a kezdő lovasoktól egészen a profi túrázókig mindenki számára.

Lehetőség van kocsikázásra hintóval, vadász kocsival. Lovaglásra terepen vagy a közel 1 hektáros karámrendszerben. Felejthetetlen élményt nyújthat a lovas kirándulás Szedres tájvédelmi területén, ahol kis szerencsével karnyújtásnyi távolságból csodálhatjuk meg a változatos élővilágot. Lovasaink gyakran találkoznak őzzel, nyúllal, fácánnal.

Számunkra igen fontos, hogy a lovagolni vágyók megismerjék a lovat, annak szerszámait, felszerelését. Sokan szeretik meg annyira a lovakat, hogy saját tulajdonban lévőt szeretnének, ezért bértartási lehetőséget is biztosítunk. A 26 férőhelyes I. számú istállónkban 10 box és 16 állás, a II. számúban 3 box és 8 állás található. Jelenleg mintegy 20 saját és 10 bértartott lóval foglalkozunk, ezen kívűl lovak idomításával nyereg alá és fogatba.

 

Panzió

 
Panziónk parkkal övezett, békés környezetben helyezkedik el.

5 db kétágyas szobával és 1 db 4 személyes apartmannal rendelkezik.

Minden szoba légkondicionált, TV-vel, hűtővel felszerelt. A szobákhoz külön zuhanyzó és WC is tartozik. A parkolás zárt udvarban, biztonságosan megoldott.

Kontinentális reggelivel szolgálunk. Ebédre és vacsorára lehetőséget biztosítunk a panzió előtti szabadban bográcsgulyás bográcsgulyás főzésre, grillpartik megrendezésére. Igény szerint a vendégek kérésére sültekkel, egyéb finomságokkal tudunk szolgálni, valamint lehetőség van a közelben éttermi étkezésre is.

Üdülési csekket is elfogadunk!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: