Edaco Kft.
Város: 1221. Budapest
Utca: Gerinc u 67. 9829
Telefon:
Fax: 06 1 424 5764
Mobil: 06 20 935-0329
GPS: 47.4374  - 19.029
Weblap: www.aqua-control.hu
E-mail: csabai.lajos@aqua-control.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Építőipar - fűtés
        *  Szolgáltatás - mérnöki tevékenységek
Bemutatkozás:

 Az AQUA CONTROL egy számítógép pontosságával végzi el az alábbi feladatokat a fűtési-, illetve hűtési vízrendszereken:

gáztalanítás, légtelenítés,
nyomástartás,
folyadékpótlás,
tágulás felvétel

Az AQUA CONTROL berendezést 2002. év folyamán vezettük be a hazai épületgépész piacra, több éves fejlesztő munka eredményeként. Még ebben az évben szabadalmi védettséget kértünk a készülék műszaki megoldására, melyet 2003-ban meg is kaptunk.

A készülék kifejlesztését az épületgépészet területén eltöltött több évtizedes tapasztalatunk tette lehetővé.

A berendezés megalkotásával az volt a célunk, hogy az épületgépész tervezők, kivitelezők, és üzemeltetők részére egy olyan hazai gyártmányú, de a jelenlegi európai élvonalat tükröző, automatikusan működő berendezést készítsünk mely a nap 24 órájában gyakorlatilag felügyeletmentes üzemet tesz lehetővé. 

A jelenleg az európai épületgépész piacon található hasonló berendezéseknél magasabb műszaki színvonalat a mindenkori aktuális üzemi állapotokról tájékoztató magyar nyelvű szöveges kijelzés, a dupla rendszer biztonság, valamint az intelligens gáztalanítás, légtelenítés jelenti.

Egyedülálló lehetőségként, egy GSM modul kiegészítéssel is el tudjuk látni a berendezést, amellyel alkalmas az esetleges hibajelzések SMS formában történő elküldésére,  az illetékes üzemeltető, illetve karbantartó  mobiltelefonjára.

A készülék működéséről, betervezéséről, és üzemeltetéséről a tervezési segédlet, valamint a kezelési utasítás fejezetekben olvashat részletesebben.

A forgalmazás 2002. évi megkezdése óta többszáz projekten sikerült bizonyítanunk az AQUA CONTROL szükségességét a fűtési-, és hűtési vízrendszereken. A referenciák pontban ennek egy kivonatát találja.

Reméljük oldalaink hasznos segítséget nyújtanak munkájához.
Kérdéseivel, észrevételeivel kérjük keressen bennünket bizalommal.

Csabai Lajos   

/ ügyvezető igazgató /
 edaCo Kft.  

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: