Veka 2005 Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Szegfű u. 4. 9771
Telefon: 06 94 311-157
Fax:
Mobil:
GPS: 47.2489  - 16.605
Weblap: www.vekakft.hu
E-mail: info@vekakft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
Bemutatkozás:

A VEKA 2005 Kft 2005-ben alakult. Székhelye Szombathelyen található. Fő tevékenységünk a kültéri nyílászárók forgalmazása.
Az indulástól kezdve folyamatosan működünk együtt Lengyelország egyik kiemelkedő nyílászáró gyártójával a Vidok-kal. Az elmúlt év során sikerült feltérképeznünk a magyarországi nyílászáró piacot, kialakítani a hosszú távú stratégiánkat.
A Vidok magyarországi képviselőjeként magas minőségű, kedvező árfekvésű termékeket forgalmazunk.
Kínáluk műanyag, fa, illetve alumínium profilból készült termékeket.

A termékek forgalmazásához szükséges regisztráció - EME engedély - kedvezményezettje a Vis-co 2004 Kft, mint kizárólagos forgalmazó, így a forgalmazót, terhelő kötelezettségeket - engedélyek, szavatosság stb. - is cégünk vállalja, teljesíti.
A termékek forgalmazásához kapcsolódó szolgáltatások - felmérés, beépítés, garanciális javítás stb. - természetesen igénybe vehetők.

A gyártó Vidok Ipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Rzeszow melletti kis településen, Rudna Mala-ban található. 1993 áprilisában indította el tevékenységét. A folyamatos befektetéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően azóta is Lengyelország egyik meghatározó nyílászáró gyártója.
Modern, speciális, számítógép vezérelt német gyártósorral rendelkezik.

A rendkívül magas minőségű termékek előállítását - modern géppark, technológia mellett - a gondosan kiválasztott nyersanyagok, szigorú minőség ellenőrzési folyamat, képzett munkatársak biztosítják. Minden egyes késztermék a kiszállítás előtt ellenőrzésre kerül. A Vidok gondosan ügyel arra, hogy a szállítás alatt is megóvja a nyílászárók állagát, ezért minden egyes darabot védőfóliával lát el.
A cég számos kiállításon nyert díjat, részesült magas szintű elismerésben.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: