Unicopy Irodatechnikai Szakszervíz
Város: 9700. Szombathely
Utca: Rumi út 112. 9764
Telefon:
Fax: 06 94 506-049
Mobil: 06 30 937-6981
GPS: 47.218  - 16.6317
Weblap: www.unicopy.hu
E-mail: info@unicopy.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Az UNICOPY Irodatechnikai Szakszerviz 1996. évben alakult önálló cégként. A vállalkozást az irodatechnikai berendezések szervizelésében és kereskedelmében nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek hozták létre azzal a szándékkal, hogy - az évek alatt felhalmozott gyakorlati tapasztalatokat felhasználva - a meglévő és leendő ügyfeleiket magasabb színvonalon szolgálhassák ki, kiváltva ezzel még nagyobb megelégedésüket.

Minden törekvésünk, hogy üzleti partnereink részére biztosítsuk az irodatechnikai készülékek:

Biztonságos üzemeltetést, hogy a folyamatos használat bármikor biztosított legyen.
Gazdaságos használatot, mert az általunk biztosított költség figyelő rendszer segítségével a költségek előre tervezhetők, a felhasznált papír mennyisége optimalizálható így a vállalat jelentős költségeket takarít meg.
Üzemeltetési garanciát, mert rendszeres látogatásainkkal garantáljuk a működőképességet a másológépek gyári élettartamának végéig.
A nyomatok kiváló minőségét, melyet a jól képzett munkatársaink tudása, gyakorlata, márkaismerete biztosítja.
Környezetvédelmi szempontok alapján Az általunk forgalmazott irodatechnikai készülékek és kellékek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.
Cégünk 2004-től egy kiemelkedő márka, a CANON Hivatalos Viszonteladója és Hivatalos Szervizpartnere. A márkanévhez hűen cégünk a legmagasabb színvonalon próbálja ellátni ügyfeleit, biztosítva a CANON név presztízsét.

Tevékenység
Cégünk tevékenységi köre sokrétű, mely a professzionális irodatechnikai készülékek értékesítésétől, kellék anyagok forgalmazásától, a készülékek szervizelésétől, javításáig bezáróan minden szolgáltatásnak megpróbál magas színvonalon eleget tenni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: