Pandan Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Zanati út 38. 9752
Telefon: 06 94 509-262, 06 94 328-384
Fax: 06 94 328-384
Mobil: 06 20 937-7664, 06 20 937-7664
GPS: 47.2379  - 16.6423
Weblap: www.pandan.hu
E-mail: pandan@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műanyagipar
Bemutatkozás:

A Pandan® Kft. jogelõdjét két magánszemély alapította 1988-ban, Szombathelyen. A cég a mai napig is 100%-ban magyar tulajdonban van. Üzleti céljai, alapfilozófiája, melyet szlogenjében is megfogalmazott (Mûanyagok a környezetért!), az évek során sem változott.
A Kft. tevékenysége alapvetõen a mûanyagfeldolgozás, mely során elsõsorban nagy mûanyaghulladék-tartalmú termékeket gyárt a környezetvédelmi- és az energetikai ipar számára. Továbbá jelentõs mértékben végez komplett szolgáltatásokat, fejlesztéseket, kivitelezéseket és fõvállalkozásokat is ezen a területen. Az utóbbi munkákat segítik a szakterületek speciális tervezõcégei és szaktervezõi, melyekkel a Pandan® Kft. évtizedes kooperációs tapasztalatokkal rendelkezik a szennyvíztisztítás, energetika, logisztika, csomagolástechnika és az építõipar területén. A cég munkáját 1999. óta komoly számítógépes háttér segíti, amely lehetõvé teszi például a CAD rendszer alkalmazását felhasználói- és termelési szinten, valamint az elektronikus kapcsolattartást az egész világon.

Az árbevétel 65%-át adja az export, mely legnagyobb felvevõpiaca Angliában, Ausztriában, Németországban és Olaszországban van. A Kft. rendszeres külföldi vevõi között megtalálhatóak cégek Szlovákiából, Szlovéniából, Hollandiából, Finnországból és Romániából.

A Pandan® Kft. önálló vállalkozásokként hozta létre a fõvállalkozások lebonyolítására és kivitelezésére a Pandan® ÖKO Kft-t, az elektronikai beszállítói- és bérmunka tevékenységre a Héraháza Kft-t, illetve a szlovákiai terület képviseletére Pandan® DSD s.r.o-t.

A cég mintegy 30 állandó alkalmazottat foglalkoztat, nagyobb projektek esetén alkalmilag ennek akár a többszörösét is.

A Kft. 1993. óta rendszeres kiállítója és látogatója a nemzetközi környezetvédelmi és mûanyagfeldolgozási kiállításoknak, szakvásároknak. Kollégáink a magyaron kívül német, angol és olasz nyelven is kommunikálnak.
A Pandan® Kft. irodája és logisztikai központja Szombathelyen, a Zanati út 38. szám alatt található. 2000. óta a termelés nagyobb része a Szombathelytõl mintegy 10 km-re lévõ Balogunyomban folyik, újonnan épített üzemben, csaknem 2000 m2-es fedett és 9000 m2-es szabad területen.

A cég által gyártott legfontosabb termékek:

1. Környezetvédelmi termékek:

    DANPAK® rendezetlen töltet
    DETRAP® cseppleválasztó
    FLEXIPAK® biológiai szennyvíztisztítók
    HEXACELL® csepegtetõtest
    TETRAFLOK® ülepítõbetét-család
    TURBOPAK® fix-ágyas betét
    Ellen- és keresztáramú hûtõtoronybetétek
    Komplett olajszeparálók
    Gázmosók, különbözõ tartályok

2. Recikrált Styropor® darátum az építõipar számára

3. Csomagolóanyagok, logisztikai tálcák az élelmiszer- és az elektronikai ipar számára

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: