May-Way Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Rákóczi Ferenc u. 40. 9741
Telefon: 06 94 501-596
Fax: 06 94 501-597
Mobil: 06 70 941-5710
GPS: 47.2261  - 16.6256
Weblap: www.mayway.hu
E-mail: mayway@mayway.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - klíma
Bemutatkozás:

A May Way Kft. az alapítók tíz éves tapasztalatára alapozva 1999-ben családi vállalkozásként jött létre Szombathelyen, és folyamatos fejlődéssel mára a komolyabb teljesítményű és méretű, összetett, illetve speciális klíma- és szellőzéstechnikai megoldások szakértőjévé vált.

Klíma- és szellőzéstechnika
A légkondicionálás egyrészt a kellemes, tiszta és egészséges levegő záloga, másrészt a helyiségek berendezésére is kedvező hatással van. Az ezt felismerő cégek számára a May Way Kft. a klímaberendezések széles skáláját kínálja, s ezek felszerelését, beüzemelését, karbantartását is vállalja.

A korszerű épületekkel szemben támasztott komfortigény kielégítéséhez a May Way Kft. szellőzőgépek és berendezések értékesítésével is hozzájárul, s e területen is különös gondot fordít arra, hogy minőségi termékekkel és munkával szolgálja megrendelőit.
Komplex megoldások
A klíma- és szellőzéstechnikai rendszerek kivitelezésekor cégünk komplex szolgáltatást nyújt. Az igények és lehetőségek ismeretében elkészítjük a terveket, tapasztalt szakembereink és állandó alvállalkozóink pedig nem csak a gépészeti, hanem a kivitelezés során adódó építőmesteri, villany- és vízszerelési és tetőmunkák stb. minőségére is garanciát jelentenek.
Speciális munkák, újdonságok
Az elmúlt évek szakmai tapasztalataira alapozva a May Way Kft. különleges klíma- és légtechnikai megoldások létrehozását is vállalja.

Egészségügyi intézmények számára speciális steril klímák kialakítását kínáljuk, és cégünk az ipar egyre több területén szükségessé váló, úgynevezett tiszta terek kialakítását is megoldja, akárcsak a nagy méretű és sokhelyiséges gyártó- és üzemcsarnokok klimatizálását, szellőztetését.

A May Way Kft. célkitűzése, hogy magas komfortfokozatú, egyben gazdaságosan üzemeltethető légkondicionáló rendszereket kínáljon partnereinek. Ennek szellemében nyitottak vagyunk az új technológiák bevezetésére, s forgalmazunk immár a víz intenzív elpárologtatásán alapuló evaporatív léghűtőket is, melyek speciális textiles légcsatornával párosítva a környezetvédelmi szempontoknak is messzemenően megfelelnek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: