Kométa 99 Zrt.
Város: 7400. Kaposvár
Utca: Pécsi u. 67-69 9738
Telefon: 06 82 502-400
Fax: 06 82 502-415
Mobil:
GPS: 46.3553  - 17.8229
Weblap: www.kometa.hu
E-mail: kometa@kometa.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Kereskedelem - nagykereskedés
Bemutatkozás:

Kométa Közép-Európa valamennyi vezető kereskedelmi láncának partnereként Magyarország harmadik legnagyobb sertésfeldolgozója. Több mint 40 000 tonna sertéshús feldolgozásával állítja elő főtt és érlelt húskészítményeinek széles választékát.

Termékeink minden fontosabb kereskedelmi egységben megtalálhatóak.

"KÜLDETÉSÜNK, hogy ÍZLETES és EGÉSZSÉGES termékeinkkel Közép-Európa vezető húsfeldolgozó vállalatává váljunk. Elkötelezettek vagyunk a HATÉKONYSÁG, az INNOVÁCIÓ és a KÖRNYEZETVÉDELEM iránt. Partnereinknek a legjobb árakat és szolgáltatásokat, alkalmazottainknak magas jövedelmet, részvényeseinknek pedig kimagasló hasznot garantálunk. Hiszünk az előrelépésben és a fenntartható fejlődés lehetőségében. Szenvedélyünk az íz és a szakértelem."

Kométa termékek jellegzetes, harmonikus íz világukkal különlegessé és változatássá teszik a mindennapi étkezéséket. A Kométa által gyártott sonkák, grillek, szalámik harmonikus, telt ízeikkel izgalmas és egyedi gasztronómiai élményt nyújtanak. Külön figyelmet szentelünk arra, hogy mind a hagyományos, mind a modern, szokatlanabb ízeket kedvelők is megtalálják új kedvencüket.

 Prímsonkák
Prímszalámik
Prím-Világ
Kemencés Sült termékek
Somogyi termékek
Finom Grillek
Mindennap finom! termékek
Kamra Java
Vendégváró termékek

A Kométa termékek az élelmiszerbiztonsági feltételek maximális betartásával és a legszigorúbb higiéniai előírások figyelembe vételével készülnek. A gyártási folyamat során gondosan ötvözzük hagyományainkat, több évtizedes tapasztalatainkat a legjobb és a leginnovatívabb technológiákkal.


A Kométa termékek és szolgáltatások mögött munkatársaink tapasztalata és szakmai hozzáértése áll. Nagy figyelmet fordítunk alkalmazottaink kiválasztására, folyamatos szakmai fejlődésük biztosítására. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a párbeszédet és az együttműködést partnereinkkel. Ezt jelzi az is, hogy a Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. Az eredményesség érdekében szorosan együttmuködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén.

 

Rendkívül körültekintően választjuk ki alapanyag-beszállítóinkat, akikkel hosszú távú, szoros partneri kapcsolatot építünk ki.
Beszállítóink az állatvédelmi előírások szigorú betartásával és folyamatos állatorvosi ellenőrzés mellett, főként Magyarországon, természetes takarmánnyal hizlalják és tenyésztik a sertéseket. Termékeink előállításához a súly, a hústartalom és az optimális felhasználás figyelembevételével gondosan válogatott alapanyagokat használunk.

A Kométa ezen szakmai kritériumai is hozzájárulnak a kitűnő magyar hús és húskészítmények nemzetközi elismertségének növeléséhez. Az emberi munka megkönnyítése és hatékonyabbá tétele érdekében folyamatosan fektetünk be új technológiákba, melyek révén partnereink és fogyasztóink számára biztosítjuk a legjobb minőséget.

Az ISO 9001 és a HACCP rendszerek alkalmazásával garantálni tudjuk, hogy termékeink a legmagasabb fokú élelmiszer-biztonságot és a legteljesebb élvezetet nyújtsák fogyasztóinknak. A gyártás megfelel az USDA és az Európai Unió átfogó követelményrendszereinek is.

A Kométa a környezetvédelem és a jövő generáció érdekeit szem előtt tartva végzi tevékenységét. A vonzó és környezetbarát csomagolású termékek mellett a Kométa különleges figyelmet fordít az anyagfelhasználás csökkentésére és a gyártási hulladék megfelelő kezelésére is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: