M&M-Pack Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Székely B. u. 27. 9727
Telefon: 06 94 506-969
Fax: 06 94 506-969
Mobil: 06 20 956-7610, 06 20 933-3025
GPS: 47.2558  - 16.611
Weblap: www.mmpack.hu
E-mail: office@mmpack.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - játék, ajándék
        *  Sport - egyéb
Bemutatkozás:

Társaságunk fő tevékenysége játszóeszközök és sportpálya berendezések forgalmazása, játszóterek és sportpályák építése.

Cégünk megalakulása óta folyamatosan fejlődik és bővül, köszönhetően üzletpolitikánknak, amely nem az ár és mennyiség harcán, hanem a minőségi terméken és szolgáltatáson alapul. Ennek érdekében 2001 szeptemberében elkezdtük a minőségirányítási rendszerünk kiépítését, az MSzEN ISO 9001:2001 Szabványnak megfelelően, melynek eredményeképpen 2002. júniusában a Digart International Ltd. tanúsította - a HU/078/2002 regisztráció számú tanúsítvánnyal - , hogy az M&M-Pack Kft. Játszótér és sportpályaépítés és kivitelezés tevékenysége megfelel az ISO 9001: 2001-es nemzetközi szabványnak.

Az általunk forgalmazott gyermekjátékok az AGROPAC osztrák cég termékei, amelyek már több évtizede jelen vannak Nyugat-Európai piacokon, elsősorban Ausztriában. Az M&M-Pack Kft az AGROPAC kizárólagos magyarországi képviselője, 1999 óta forgalmazunk belföldön játszóeszközöket és sportpálya-felépítményeket, valamint berendezéseket a szabadidő-sport céljaira.

Az AGROPAC több éve Magyarországon gyártatja a játék és sportberendezéseinek jelentős részét egyre növekvő mértékben. A magyarországi gyártást az M&M-Pack Kft szervezi. Piackutatásunkból, valamint partnereink véleményéből kitűnik, hogy szükség van korszerű, esztétikus és szabványos játékokra, elfogadható áron.
Annak érdekében, hogy fő vásárlóinkat kiváló, minőségi szolgáltatással tudjuk ellátni és ezáltal a már kialakított jó kapcsolatunkat tovább mélyíthessük, vállalatunknál kialakult az a szervezet, amely az Önkormányzatokkal való közvetlen kapcsolattartást, a javaslatok tervek kidolgozását, a játszószerek üzembe helyezésének irányítását, fővállalkozások szervezését, a garanciális javítások gyors elvégzését lehetővé teszi.

Az M&M-Pack Kft székhelye és központi irodája Szombathelyen van, megbízottaink vannak Budapesten és az ország több városában.

Jelenleg 15-30 napos határidővel tudunk szállítani, a szerelési munkákra ezzel összhangban vállalkozunk.

JátszóeszközökAz általunk forgalmazott játszóeszközöket az AGROPAC fejlesztette ki több évtizedes folyamatos fejlesztéssel mindig követve az igényeket, biztonsági előírásokat, az új anyagok adta lehetőségeket. A játékok tervezésénél orvosok, sportszakemberek és pszichológusok együttműködését veszik igénybe.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: