Budvig Kft.
Város: 7400. Kaposvár
Utca: Jászai M. u. 9. 9720
Telefon: 06 82 511-103
Fax:
Mobil:
GPS: 46.3673  - 17.8144
Weblap: www.budvig.hu
E-mail: budvig@vnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Kereskedelem - kiskereskedés
Bemutatkozás:

Az ajtó és az ablak a korszerű építkezésben olyan, mint egy szép bútor, gazdagítja a házat, s mutatja a tulajdonos ízlését.
A cégünk által gyártott és forgalmazott ablakok és ajtók a DIN szabvány szerinti 69 mm-es háromrétegű, tömbösített, vetemedésmentes fenyőből vagy egyéb fából készülnek. A jó alapanyag, a ROTO-vasalat, a dupla tömítés, a korszerű gépekkel végzett munka, a megfelelő szakértelem biztosítja a nyílászárók könnyű és csendes nyitását, zárását, a megfelelő légzárást és vízzárást, valamint a szélállóságot. Napjainkban fontos, és a jövőben még fontosabb lesz ezeknek az ajtóknak, ablakoknak a fokozott hőszigetelése. A fokozottan hőszigetelt üvegszerkezetekkel 50-60 százaléknyi energia is megtakarítható egy-egy fűtési idényben.
Gyártási technológiánkat felületkezeléssel bővítettük, így mód van arra is, hogy ezeket a termékeket közvetlenül gyártásuk után lazúr vagy a RAL színskála szerinti fedőfestéssel lássuk el. A megfelelő vizes bázisú környezetbarát festékekkel és magasnyomású eljárással olyan felületi minőség érhető el, amely kézi festéssel nem lehetséges.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: