Produktív Építőipari Iroda
Város: 7400. Kaposvár
Utca: Petőfi tér. 1. 9705
Telefon: 06 82 511-266
Fax: 06 82 313-361
Mobil:
GPS: 46.3541  - 17.7925
Weblap: www.uj.produktiviroda.hu
E-mail: info@produktiv.eu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Ingatlan - beruházás, ingatlanfejlesztés
Bemutatkozás:

A Produktív Építőipari és Ingatlaniroda, amely 1994 óta a Nikó Kft építőipari irodája, az alapítást követően több száz projektben vett részt és dolgozott ki. Részt vett állami és európai uniós beruházásokban, magán- és vállalati építkezésekben. Így napjainkra Dél-Dunántúl legeredményesebb és legszervezettebb építőipari vállalatává fejlődött. Az alapítás óta eltelt néhány esztendő alatt átadott presztízs- és referenciaértékű épületeknek köszönhetően mára a Produktív név szorosan összefonódott a kiváló minőséggel, szakértelemmel, megbízhatósággal, pontossággal és odafigyeléssel.

A szervezettség magyarázza, hogy a vállalatunk kitűzött céljait példátlan gyorsasággal és költséghatékonysággal valósítja meg. Szakembereink felkészültsége, kreativitása és előrelátása segíti elő a gyors növekedés lehetőségét - a Produktív már többször bebizonyította, hogy képes a rugalmas együttműködésre a végső siker elérése érdekében.

 Az iroda fő erőssége a növekvő piacokon az ingatlanfejlesztés területén szerzett páratlan szakmai tudás és tapasztalat. A különböző beruházásokat menedzselő-kivitelező csapatát hazai szakemberek alkotják, akik mögött több évtizedes, nemzetközi ingatlanfejlesztési szakmai múlt áll. Ennek köszönhető, hogy mára a piac igényeit kiszolgálva elindítottuk Franchise rendszerünket, aminek köszönhetően az ország többi területén is elérhetővé válik

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: