Takács Belsőépítészeti Stúdió
Város: 7400. Kaposvár
Utca: Buzsáki u. 30. 9701
Telefon: 06 82 314-804
Fax: 06 82 314-804
Mobil: 06 30 927-4117
GPS: 46.3738  - 17.7905
Weblap: www.takacs-studio.hu
E-mail: takacs-studio@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Építőipar - fa, fűrészáru
Bemutatkozás:

 
Takács Istvánnak hívnak. Kaposváron lakom és dolgozom.
Az ügyfeleink elégedettsége vezérel minket, és hiszem, hogy a jó munka alapja a minõség és a megbízhatóság. A következõ oldalakon megtekintheti, hogy milyen jellegû asztalosipari termékeket gyártunk.
Már az alapanyag kiválasztásánál is a legnagyobb figyelemmel járunk el, hiszen a minõség az alapoknál kezdõdik. A legjobb termékeinket mûszárított, csomómentes alapanyagokból készítjük, felületét az Ön egyéni igényei szerint kezeljük, a készterméket helyszínre szállítjuk, beépítjük.
Vállalkozásom szerteágazó, gyártunk szabvány és egyedi ablakokat, ajtókat, portálokat, egyéb nyílászárókat, kül- és beltéri ajtókat. Szekrényeket, komódokat, beépített szekrényeket, konyhaszekrényeket fából, bútorlapból, rusztikus jellegû bútorokat, ágyakat, lépcsõket, falburkolatokat, korlátokat és szinte minden asztalosipari terméket. Ha Ön igényli, mi már a tervezésben is segítünk, hogy Ön a lehetõ legjobbat kapja.
Modern mûhelyünkbõl már az ország szinte minden részére kerültek ki általunk gyártott minõségi termékek. Ügyfeleink elégedettek.
Bízom benne, hogy partnerünkként Ön is elégedett lesz munkáinkkal.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: