Szerecz Autoalkatrész
Város: 7400. Kaposvár
Utca: Vásártéri u. 4. 9697
Telefon: 06 82 411-401
Fax: 06 82 422-048
Mobil:
GPS: 46.3619  - 17.7748
Weblap: www.szereczauto.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - egyéb
        *  Kereskedelem - kiskereskedés
Bemutatkozás:

Szereczautó Autósboltot Szerecz Zoltán 1980-ban nyitotta Kaposváron, a Kanizsai u 13 sz alatt. Az üzlet megnyitásában a legnehezebb feladatott üzlethelyiség találása okozta, mert abban az idõben kevés építmény volt ilyen célra.
A régi idõk autósboltjaként második ilyen vállalkozás volt Kaposváron.
A kor folyamatos fejlõdésével együtt fejlõdött a bolt is.
1987-ben új helyre költözött.
A nyugati típusú gépkocsik megjelenésével a bolt alkatrész kínálatát a piac igényekhez alakította, folyamatosan vette készletre az ügyfelek által keresett termékeket.
1993 õszén elsõként lett a START AUTÓ KFT nagykereskedelmi partnere, és megkezdte Somogy megyére kiterjedõ tevékenységét, amely a megye déli és nyugati részén a viszonteladók és szervizek részére heti kiszállítást biztosított.
1994-ben megalakult a Szerecz Autóalkatrész kereskedelmi BT. 1995-ben a kiszállítást heti két alkalomra emeltük, majd a piachoz igazodva 1996-tól napivá tettük.
1998-ban beindult a második kiszállítói a kör Somogy megye keleti és északi részén.
Ûzetünk mai helyére költözött,(7400 Kaposvár Vásártéri u 04). Kulturált körülmények kött 2000 négyzetméteres telephelyen saját parkolóval 300 négyzetméteres alapterületû üzletben várjuk régi és új ügyfeleinket.
2004 év elején a Szerecz Bt-ét átalakítottuk, Szerecz Autó Kft-é.
Jelentõs számítógép fejlesztést is végre hajtottunk ez által beszállítóink nagy részével közvetlen kapcsolatban állunk ezért nem csak a saját raktárunkban lévõ több ezer termékrõl, hanem a jelentõs alkatrész forgalmazók raktáraiból több százezer termékrõl rendelkezünk azonnali információval, tehát ha a keresett termék nincs üzletünkben raktáron, megrendelés esetén, következõ reggelen átvehetõ.
Igyekszünk a vásárlók igényeinek megfelelõ minõségû és áru termékeket forgalmazni. Arra törekszünk, hogy csak megfelelõ minõségû termék kerüljön önökhöz. A gépjármû-park megújulása miatt egyre fiatalabb gépkocsikhoz tartunk alkatrészeket és egyéb kiegészítõket.
Kiváló minõségi termékeket árusítunk (pl. Valvoline, CHAMPION, DELPHI, FERODO… stb.) melyekrõl részletesen olvashat a termékek menüpont alatt.
Amennyiben ön már ügyfelünk köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával, ha még nem járt nálunk próbálja ki szolgáltatásainkat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: