Lite Nyelviskola
Város: 7400. Kaposvár
Utca: József A. u. 19. 9669
Telefon: 0682 415-920
Fax: 06 82 510-473
Mobil:
GPS: 46.3601  - 17.7861
Weblap: www.lite.hu
E-mail: info@lite.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - nyelvoktatás
Bemutatkozás:

Tanulni jó dolog, Tudni jó dolog..

Tudni egy nyelvet és egyre folyékonyabban beszélni az idegen nyelven nagyobb mûveltséget, új barátokat, jobb munkalehetõséget jelent.

A Nyelviskola ebben szeretne segíteni azoknak, akik eldöntötték, hogy egy idegen nyelvet szeretnének megtanulni.

Elsõ lépés, elsajátítani egy gyors és hatékony tanulási technológiát. Egy precíz eszköz ahhoz, hogy viszonylag gyorsan át lehessen tekinteni egy olyan nagy adathalmazt, amit pl. egy idegen nyelv jelent.

A tanulók megismerik a grádiensenként (fokozatonént) tanulás elõnyeit, átvesznek minden nyelvi alapszabályt és arra építenek fel bonyolultabb és nehezebb anyagrészeket. Tanáraink képesek arra, hogy segítsenek bárkinek aki tanulási problémákkal küzd, ugyanis rendelkezésünkre áll az elsõ olyan tanulási módszer, amellyel könnyedén elérhetõ az ismeretek 100 %-os alkalmazása.

A cél: a folyamatos beszéd
Ahhoz, hogy valaki sétáljon, fel kell állnia és el kell indulnia, hogy valaki folyamatosan beszéljen egy idegen nyelven el kell kezdenie beszélni az idegen nyelven.

Ez ilyen egyszerû. Sok idõt és gyakorlást kíván, az intenzív tanfolyamok során azonban a gátlásosság eltûnik, és a nyelvtani hibákat egyre könnyebben kerülik el a hallgatók.

  

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: