Genset Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Zanati u. 4. 9643
Telefon: 06 94 329-569, 06 94 322-572
Fax: 06 94 329-569, 06 94 322-572
Mobil: 06 20 942-8544
GPS: 47.2359  - 16.6369
Weblap: www.gensetkft.hu
E-mail: genset@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Néhány dolgozóval, bérelt helyen, kevés berendezéssel kezdtük 1990-ben Gmk-ként aggregátorokkal kapcsolatos tervezési, gyártási, telepítési és szervízelési tevékenységünket. Az alkalmazottak többsége tapasztalatával, a vezetés a piaci igények felmérésével, megfelelő menedzseléssel járult hozzá, hogy a vállalkozás egyre jobban megerősödjön, ismertté váljon. Nem véletlen, hogy 1993-ban a Gmk Kft-vé alakult át.

Tágasabb, jobb helyre volt szükség, ezért mintegy 37 millió forintnyi beruházással megvásároltuk egy felszámolás alatt lévő szombathelyi vállalat telephelyének, valamint jól hasznosítható gépeinek, szerszámainak egy részét. A még hatékonyabb munka, a piaci igények minél jobb kielégítés érdekében a menedzsment újabb technológiákat vezetett be, elvégeztette a termelőcsarnokok szükséges felújítását, korszerű gépeket, berendezéseket vásárolt és vásárol. A teljesen magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk úgy megerősödött, hogy alaptőkéje eléri a 24 millió forintot, éves termelési értéke pedig félmilliárdra rúg. A kezdeti két fő tevékenység - áramfejlesztők telepítése, szervizelése, kereskedelme, valamit az acélszerkezetek gyártása - mellett immáron befolyunk a környezetvédelembe is.

A kft. ismertségét jelzi, hogy a nemzetközileg jegyzett német Hussmann cég környezetvédelmi berendezéseinek a GENSET lett a kizárólagos magyarországi és romániai forgalmazója. Sőt, kft-nk egyes alkatrészek gyártója és beszállítója is a német partner számára. Emellett vállalkozásunk az olasz érdekeltségű Green Power aggregátorgyártó cégnek is kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Mivel fontosnak tartjuk vevőink teljes megelégedettségét, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, rendelkezünk a megfelelő minőségbiztosítási tanúsítványokkal is. Dolgozóink létszáma már eléri a félszázat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: