Flor-Tox Kertészeti Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Döbrentei G. u. 22. 9641
Telefon: 06 94 508-732
Fax:
Mobil: 06 30 956-0488
GPS: 47.2176  - 16.6099
Weblap: www.flor-tox.hu
E-mail: info@flor-tox.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - kert és parkrendezés
        *  Föld, kert, telek - kertészet
Bemutatkozás:

A FLOR-TOX Kertészeti Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Szombathelyi székhelyű kertészeti, parképítési, vegyszeres gyomirtási illetve növényvédelmi szolgáltatási feladatokra szakosodott vállalkozás, mely 1997-ben alakult.

 
Az ügyviteli, könyvelés előkészítési feladatok ellátását 1 fő látja el. Nagyobb munkák alkalmával a már kialakult, megbízható alvállalkozói partnereink bekapcsolódásával zökkenőmentesen, a határidők pontos betartásával végezzük feladatainkat. Megbízási szerződés alapján bizonyos munkákra szakosodott brigádokat, alkalmazunk.

 
Technikai felszereltség tekintetében a vállalkozás folyamatosan bővíti gépparkját a felmerülő igények minőségi kivitelezése érdekében. A telepítésre kerülő növényeket garantált minőséget biztosító termelőktől szerezzük be. Az elmúlt közel 5 évben gyors fejlődést tudhat maga mögött a társaság.

 
Az első években a piacra betörés, a cég megismertetésének nehézségeit követően ma már rendszeresen visszatérő partnerekkel állunk kapcsolatban mind a magán, mind a vállalkozási szférából. A vállalkozás célja az állandó megbízható partneri viszony kialakítása. Igény szerint díjtalan helyszíni felméréssel és tanácsadással állunk tisztelt megrendelőink rendelkezésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: