Pelle és Pelle Kft.
Város: 3300. Eger
Utca: Vécsey-völgy 12. 9639
Telefon: 06 36 313-452
Fax: 06 36 421-522
Mobil:
GPS: 47.9109  - 20.3952
Weblap: www.pellekft.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - csempe, padlólap
        *  Építőipar - egyéb
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

     A Pelle és Pelle Kft. 1991-ben , egy építési vállalkozásból alakult. Alapítói: Pelle József építész-feltaláló, a PEVA alagút-zsalurendszer egyik „atyja” és Pelle Péter okleveles szerkezetépítő mérnök.

     A Kft. A ’90-es évek elején elsősorban 3-4 hét alatt elkészülő, öntött betontechnológiás, szerkezet kész családi házaival lepte meg a több hónaphoz szokott megrendelőket, de a sok kisebb referencia mellé belefért például a biatorbágyi SCHACHERMAYER áruház több ezer négyzetméteres szerkezet építése is. Később a jelenleg is dolgozó csapat egy része németországi munkákon is kipróbálta tudását.

     1992-ben a levédett STELLA CERAMIA logóval indítottuk csempe és szaniter kiskereskedésünket, mely rövid időn belül közvetlen olasz importtal kisebb üzletlánccá fejlődött és az országban talán elsőként merte az akkor még fehér hollónak számító rusztikus csempe divatot Magyarországon meghonosítani.

     2002 óta egri boltunk PELLE KERÁMIA néven több olasz csempegyártó cég teljes választékát kínálja – melyek közül a CAESAR és a SANT’AGOSTINO gyárak választékát és nevét a Kft. vezette be a honi piacra -  valamint a MONTOLIT világelső csempevágó- és térkõtörő-gépgyártó cég kizárólagos képviselője.

    1996-ban, felismerve, hogy a kerti bútorok piacán az olcsó műanyag bútorok mellett egy nagy űr tátong, – Magyarországon szintén elsőként – elkezdtük az addig alig ismert, talán az egyik legigényesebb és legszívósabb trópusi fából, a teak fából készült kerti bútorrendszer forgalmazását STELLA GARDEN TEAK márkanév alatt. 2002-ben indítottuk újra építési tevékenységünket YTONG rendszerű házak szerkezet és kulcsrakész építésével.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: