Építő Bolt
Város: 9700. Szombathely
Utca: Pinkafői u. 36. 9635
Telefon: 06 94 500-334
Fax: 06 94 500-335
Mobil:
GPS: 47.2463  - 16.6283
Weblap: www.epitobolt.hu
E-mail: info@epitobolt.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőanyag, tűzelőanyag
Bemutatkozás:

Az Építő bolt 1992 óta áll vásárlói rendelkezésére. Az általunk forgalmazott építőanyagokból készült családi és társasházak, középületek megtalálhatók Vas megye egész területén, sőt a megyehatáron túl is (Győr- Moson- Sopron , Veszprém, Zala megye, Budapest). 1992 óta vállalkozásunk komoly változáson ment át. A kis egyéni vállalkozásból, amely egy családi ház udvarán kezdődött- néhány építőanyagmárka forgalmazásával foglalkozott- egy új, méretében és színvonalában a jelen kor és vásárlóink elvárásainak megfelelő telephellyel rendelkező, elsősorban családi alapon működő vállalkozássá nőtte ki magát. Kínálatunk kibővült, a szerkezetépítéshez szükséges minden építőanyag megtalálható. Kínálatunkat tovább szeretnénk bővíteni úgy, hogy termékcsoportonként is nagyobb választékkal tudjunk vásárlóink rendelkezésére állni.

 
Forgalmazott termékeink több, mint 80%-a ISO minősítéssel rendelkezik. A közeljövőben építőanyag kereskedésünkben is szeretnénk bevezetni az ISO minőségirányítási rendszert.

Munkatársaink széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek, folyamatosan részt vesznek az építőanyag gyártók által szervezett szakmai továbbképzéseken, hogy vásárlóinkat megfelelő szintű szakmai tanácsokkal el tudják látni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: