Bokor Park Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Kőszegi u. 2. 9617
Telefon: 06 94 508-024
Fax: 06 94 508-025
Mobil:
GPS: 47.2313  - 16.6213
Weblap: www.bokorpark.hu
E-mail: info@bokorpark.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - kert és parkrendezés
Bemutatkozás:

A Bokor Park Kft-t 1994-ben alapította három vállalkozó kedvű szakember, akik az addig megszerzett szakmai tapasztalataikat egy közös vállalkozásba kívánták folytatni. Fő tevékenységi körük parképítésre, térburkolat-építésre, kertészeti tevékenység végzésére irányult.

A kezdetekhez viszonyítva mára háromszorosára bővült alkalmazottaik száma, gépparkjukat folyamatosan, a szakma elvárásainak megfelelően fejlesztették. 2003-ban a cég tulajdonosi szerkezetében változás történt. 2004. január 1-től két szakember irányítja a vállalkozás munkáját.

1998-tól Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a város I. területegységének zöldterület-rendezési és parkfenntartási munkáit végezte a cég. 2006. január 1-től újra pályáztatták a város zöldterületeinek gondozását. A Kft két területegység fenntartását nyerte el, a város déli és nyugati részét. Ez a város zöldterületének közel a felét jelenti.
 
Tevékenységük jelentős részét teszi ki a burkolatépítés, tereprendezés. Megrendelőik száma folyamatosan bővül, alvállalkozóként olyan cégeknek dolgoznak, mint a Strabag ZRT, Terrag-Asdag Kft. Közületi megrendelőik közt szerepelnek többek közt a Városgazdálkodási Kft, Közútkezelő Kht, Szombathely Város Önkormányzata. Nemcsak Szombathely területén végeznek térkövezést, parkosítást, növénytelepítést, hanem a környező településeken is. Sőt megyén kívüli megrendeléseik is folyamatosan vannak.

Beszállítói körük is bővült. Olyan cégek mint a KÖKA Kft, a Lasselsberger Kft, a KK Kavics Beton Kft, a Prenor Kft, a Magyar Aszfalt, az Árkád ?93 Kft és az Ausberger Gyepszőnyeg Kft is beszállítói a Bokor Parknak.

Földmunkagépeik lehetővé teszik a legjobb minőségű parképítési és tereprendezési munkák végzését, míg a füves területeken fűnyíró gépekkel, fűkaszákkal, de ha a hely úgy kívánja, akár kézi szerszámokkal is elvégzik a munkát. A térburkolat készítéséhez speciális eszközeik rendelkezésre állnak.

Munkatársaik több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, ezért garanciával tudják vállalni a tereprendezést, a térkövezést, a füves területek kialakítását, a dísznövények és a fák ültetését. A KFT tevékenységét kompletten végzi. Szakembereik a felméréstől kezdve, a tervezésen és költségvetés elkészítésén keresztül, a szállítási feladatok elvégzésén át, egészen a gyakorlati megvalósításig tudnak segíteni magán és közületi megrendelőiknek. Különleges igény, egyedi megrendelés esetén az adott feladat elvégzésére alvállalkozók bevonásával szolgálnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: