Ávár és Fia Gyertyakészítő Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Szt. István kir. 83. 9614
Telefon: 06 94 511-000
Fax: 06 94 511-004
Mobil: 06 30 946-3016
GPS: 47.2066  - 16.6567
Weblap: www.candle-av.hu
E-mail: candle@candle-av.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A gyertya lángja évszázadok óta emberek millióinak hangulatára volt hatással, s mi azért dolgozunk, hogy egyedi termékeink segítségével még többen fejezhessék ki szeretetüket, boldogságukat vagy gyújthassanak gyertyát bánatukban, szomorúságukban.

Családi vállalkozásunk 1984 óta foglalkozik gyertyakészítéssel, s a céget alapító és máig irányító Ávár Tibor által megálmodott és kifejlesztett új formavilágú termékek néhány év alatt a magyar mellett a nyugati piacokat is meghódították.

Büszkék vagyunk arra, hogy az osztrák "Klaner" gyertyák 15 éven át szombathelyi üzemünkben készültek, nemkülönben, hogy 2004-től külföldön is saját márkanéven, önálló értékesítési hálózat segítségével értékesítjük termékeinket.

Az elmúlt időszak bizonyította, hogy Magyarországon és számos külföldi - a teljesség igénye nélkül: az angol, az osztrák, a német, a litván, az olasz, a finn... - piacon is van, méghozzá növekvő kereslet az igényes kivitelű, és készítésű gyertyára.

Szintén bebizonyosodott, hogy partnereink értékelik kreativitásunkat, amely lehetővé teszi, hogy vállalkozásunk szezononként új fejlesztésű gyertyákkal rukkoljon elő.

Termékeink döntően sztearinból készülnek, s bár e természetes növényi alapanyag megmunkálása jóval nehezebb, mint a paraffiné, a plusz munka megéri: az ebből készült gyertyák ugyanis esztétikusabbak, tökéletesebben és hosszabban is égnek.

Választékunk rendkívül széles, s honlapunkat böngészve e mellett arról is meggyőződhet, hogy akciós ajánlatokkal is próbáljuk szolgálni partnereinket.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: