Puhlker Kft.
Város: 3300. Eger
Utca: Barkóczy út 4. 9611
Telefon: 06 36 312-833
Fax: 06 36 516-423
Mobil:
GPS: 47.9012  - 20.3705
Weblap: www.puhlker.hu
E-mail: info@puhlker.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - elektronikai cikkek
        *  Bútor, háztartás - lakásfelszerelés
Bemutatkozás:

Puhl-Ker Kft.1998-tól családi vállalkozásként üzemelteti az áruházat két   másik üzlettel, az Ideál Konyhafelszerelési Bolttal és a hatvani Mûszaki   Kisáruházzal együtt. Összesen mintegy 400 millió forint az éves árbevétel,   amelynek döntõ többségét természetesen a Domus adja.Döntõen a hazai   gyárakkal alakított ki kapcsolatokat az áruház, közöttük például a Kanizsa   Bútorgyárral, amelynek „Andante” programjában készletrõl és   megrendelésre rövid határidõvel szállítják a valódi bõrrel bevont elegáns   garnitúrákat. A kisebb pénzû vásárlók is megtalálják számításukat a jó   minõségû, nagy választékot látva.

   A jól ismert LG márkajelû mûszaki cikkekbõl az országban egyedüli   bemutató boltként igen nagy a kínálatunk. Innen szállítottak csilláro kat a   megyeházára, a környékbeli templomokba, közintézményekbe, vendéglátó   helyekre. Ezek e cikkeink a lakásokban is maradandó értéket képviselnek,   kimagasló minõségük révén.

   Lakástextilben az ágynemûké, függönyöké a vezetõ szerep, természetesen   varró szolgálatot is szerveztünk. Árucikkeinkre garanciát vállalunk s   ugyanakkor, azt hiszem, dolgozóink pedig a kulturált kiszolgálás garanciái,   hiszen többen közülük már a nyitás óta itt dolgoznak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: