SANATMETAL Kft.
Város: 3300. Eger
Utca: Faiskola u.5. 9604
Telefon: 06 36 512-900
Fax: 06 36 512-932
Mobil:
GPS: 47.8833  - 20.3844
Weblap: www.sanatmetal.hu
E-mail: metal@sanatmetal.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
Bemutatkozás:

A Sanatmetal - amely nevéből adódóan is gyógyító fémet jelent - célja az emberek gyógyulásának elősegítése innovatív orvosok ötletei által előállított, emberi szervezetbe beépíthető világszínvonalú fém elemekkel (csavarok, lemezek), a folyamatos megújulást biztosító nyereség elérése mellett. Mindezt a környezettel jó összhangban és úgy, hogy a cég dolgozóinak öröm és kifizetődő legyen a Sanatmetal Kft-nél dolgozni.

A Sanatmetal Kft. (későbbiekben: SM) egy teljesen magyar tulajdonban lévő középvállalkozás, amely több mint 25 év állami + 13 év társasági cégforma után mára világszerte ismertté vált. A 296 mFt alaptőkéjű, 540 mFt össztőkéjű, 150 fős cég tudását, nemzetközi tapasztalatát növelte a DePuy-Sanatmetal néven egy világcég kötelékében eltöltött 2 év is.

A SM története és fejlődése

Az 51%-os többségi tulajdonos DePuy-t 1998-ban felvásárolta a Johnson&Johnson világcég, amellyel lehetőség adódott a külföldi tulajdonrész visszavásárlására és egy magyar tulajdonú jövő folytatására SANATMETAL Kft. néven.

A vállalkozás szavatolt minőségű acél (beszállítók: SANDVIK METINOX, Anglia) és titán (beszállítók: CARPENTER, TELEDYNE, USA) alapanyagokból gyártott implantátumokkal szolgálja a traumatológia és ortopédia gyógyító munkáját.

A termékkínálat sokszínűsége

A traumatológiai termékválaszték (több mint 8000!) messze meghaladja a hazai 3-4 kisvállalkozású versenytársak kínálatát, és állja a versenyt a nemzetközi piacvezetők baleseti implantátum kínálatával is. A műszerek egyedülálló designja garantálja az operáció pontos, gyors megvalósítását.

A 2002-től gyártott-forgalmazott tradicionális protézisek (Sanat-E, Sanat-M) magas nitrogén tartalmú REX kovácsolt anyagból világszínvonalú műszerekkel és szolgáltatásokkal biztosítják az életnívó megtartását. A termékhez illő nagytisztaságú gyártóterület és központ Egerben található.

Az 1999-től független magyar SM a DePuy Johnson & Johnson (Anglia) beszállítója, valamint közel 35 ország közvetlen exportőre.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: