Frame '98 Produkciós és Szolgáltató Bt.
Város: 3300. Eger
Utca: Töviskes tér 6. 9587
Telefon:
Fax:
Mobil:
GPS: 47.9217  - 20.3675
Weblap: www.frame.co.hu
E-mail: frame@frame.co.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egyéb - zene, film
        *  Szolgáltatás - fotó
Bemutatkozás:

1977. április 21-én születtem. Egerben nőttem fel, általános- és középiskolai tanulmányimat itt folytattam. 1995-ben érettségiztem és elektronikai műszerészként végeztem a Gép- és Műszeripari Szakközépiskolában. 2000-ben sikeresen befejeztem tanulmányaimat a Korda Sándor Akadémián, ahol rendkívüli, a gyakorlatiasságra nagy hangsúlyt fektető oktatásban vettem részt és valamelyest sikerült közelebb kerülnöm a hőn áhított "filmes szakmához". Jelenleg a fővárosban élek.


1998 végén alapítottuk meg saját produkciós és szolgáltató irodánkat a Frame '98 Betéti Társaságot, melynek jelenleg is főállású üzletvezetője vagyok. Cégünk tevékenységi köre igen változatos. A videofelvétel készítéstől a teljes körű weboldal-szolgáltatáson át egészen a felvonószerelésig jó néhány területen képviseltetjük magunkat.
Több mint nyolc éves működésünk alatt számos megrendelőnknek forgattunk reklám- vagy referenciafilmet, készítettük el cégük arculatát, szerkesztettük és kiviteleztük kiadványaikat, honlapjukat, rengeteg eseményt örökítettünk meg álló- és mozgóképes formában, és még hosszasan sorolhatnám...

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: