International House
Város: 3300. Eger
Utca: Mecset u. 3. 9584
Telefon: 03 36 413-770
Fax: 06 36 413-770
Mobil:
GPS: 47.9037  - 20.3768
Weblap: www.ih.hu
E-mail: recepcio@iheger.hu. admin@iheger.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - nyelvoktatás
Bemutatkozás:

Az iskoláról
Az International House Magyarországon két városban alapított nyelviskolát, Budapesten és Egerben.

Eger barokk városa kb. 130 km-re fekszik Budapesttől a Bükk hegység lábánál. A turisták által igen kedvelt a híres egri vár, az egri borok és gyógyvizek városa. A tiszta levegő és a csendes kisvárosi atmoszféra ideális hely a tanuláshoz is.

A képzett tanárok többsége anyanyelvű, mely segít abban, hogy közel anyanyelvi környezetet teremtsünk a nyelv elsajátításához. Ez különösen azok számára hasznos, akiknek kevés idejük van a nyelvtanulásra, gyorsan szeretnének eljutni egy adott szintre és szeretnének a munkájuktól távol csak tanulmányaikra koncentrálni. 
 
 
  Tanfolyamainkról

Iskolánk többféle nyelvtanulási igény kielégítésére készült fel.

Csoportos angol és német tanfolyamainkat a helyi lakosság figyelmébe ajánljuk.  Többféle szinten, különböző - főleg délutani - időpontokban várjuk hallgatóinkat általános tematikájú  beszédcentrikus és nyelvizsgaelőkészítő kurzusainkra. Csoportjaink átlagos létszáma 6 fő.

Szuperintenzív angol,magyar, német és francia nyelvtanfolyamok széles skáláját kínáljuk vállalati partnereinknek és azon hallgatóknak, akik egyedül szeretnének tanulni. A tanfolyamok a hallgatók speciális igényeire épülnek. Az órák tervezésénél figyelembe vesszük a hallgatók tanulási igényeit. A képzés során a hallgatók a mindennapi kommunikációs szituációkban hatékonyan és magabiztosan használható nyelvtudást és kommunikációs készséget szereznek.

Tanfolyamaink helyszíne: az Eger, Mecset u. 3. alatti iskolánk, valamint az adott vállalatok, cégek, intézmények telephelyei.

Kihelyezett vállalati tanfolyamokat is indítunk igény szerint a cégek telephelyén

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: