Zweirad Suzuki Motorbolt
Város: 3300. Eger
Utca: Kisasszony út 34. 9583
Telefon: 06 36 312-457
Fax:
Mobil:
GPS: 47.909  - 20.3617
Weblap: www-zweirad.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - jármű - motorvásár
        *  Jármű - márkaképviseletek
Bemutatkozás:

A Zweirad Suzuki motorbolt tulajdonosa, Kovács Gábor testvérével, Judittal 1992 óta működteti szaküzletét.
Jelenleg a Kisasszony út 34. szám alatti szalonban várják a motorozás szerelmeseit.

Az üzlet 1998-tól forgalmaz Suzuki motorkerékpárokat, Heves megyében ez az egyetlen hivatalos márkakereskedés és márkaszerviz.
Az itt vásárlók több szempontból is jól járnak: a Magyar Suzuki ZRt. jó hátteret biztosít mind az árak, mind az alkatrészellátás, mind a szervizhálózat terén. A Suzuki motorkerékpárok ár-érték aránya a csúcsminőség mellett a legkedvezőbbek a motorpiacon.
A Suzuki motorkerékpárok minden típusa beszerezhető, a 64 féle motornak mintegy a fele az üzletben megtekinthető, az árukészlet folyamatosan frissül.
A Suzuki gyár termékpalettáján a legszélesebb kínálatot a nagymotor adja, de minden típushoz minden alkatrész az utolsó csavarig beszerezhető itt.

Az üzlet munkatársai teljeskörű- és garanciális szervizelést vállalnak és akár extrém kívánságokat is teljesítenek. Foglalkoznak sport-, illetve versenymotorok építésével, teljeskörű biztosítás- és hitelügyintézéssel.
Beszámítással használt járműveket is átvesznek új motor vásárlása esetén.

Az üzlet forgalmaz motoros felszereléseket, kiegészítő kellékeket, extra tartozékokat, szuveníreket, kopó alkatrészeket (ruházat, bukósisak, csizma, kesztyű, kipufogódob és -rendszer, motorolaj, gyújtógyertya, olajszűrő, stb.)

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: