Papír Higiénia Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Zámoly u. 5. 9550
Telefon: 06 22 330-166
Fax:
Mobil:
GPS: 47.2002  - 18.4119
Weblap: www.papirhigienia.hu
E-mail: phigienia@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - vegyipar
        *  Kereskedelem - drogéria, vegyi áruk
        *  Kereskedelem - munkavédelmi eszközök
Bemutatkozás:

A Perfekt Higiénia KFT 2003. április 25-én alakult. Mosdó-, munkahigiénia, és munkavédelmi termékek kereskedelmével foglalkozunk.
Számos intézmény (pl.: irodák, gyárak, éttermek, kórházak és egyéb intézmények) mosdóiban, mellékhelyiségeiben vezettük be különböző papír- és szappanadagolóinkat. Terméklistánkon nagy választékban megtalálhatók a folyékonyszappan adagolók, papírtörölköző és toalettpapírtartók, toalett légfrissítők, valamint az ezekhez szükséges töltőanyagok, mint pl.: különböző folyékony szappanok, papírtörölközők, toalettpapírok.
A higiéniai termékeken belül elismert márkákat is kínálunk, mint a fogyasztóknak, mint az ipari és intézményi felhasználóknak. Olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely fedi a legtöbb gyártó és szolgáltató szervezet általános higiéniai és munkavédelmi igényeit. A már említett ipari törlőkön és mosdóhigiéniai termékeken kívül, ebbe a kínálatba tartoznak az általános takarító és tisztítószerek, a szennyfogó rendszerek, a munkaruhák, valamint az egyéni védőeszközözök (kéz-, láb-, fej-, hallás- és légzésvédelem).
Az általános higiéniai választék mellett felkészültünk több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a takarítócégek hatékony takarítóeszközei, az egészségügyben és a szociális ellátásban használt termékek, vagy a vendéglátás és közétkeztetés fontos anyagai.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: