Veréb Építő-Szervíz Kft.
Város: 1107. Budapest
Utca: Szállás u. 12. 9507
Telefon: 06 1 261-4361
Fax:
Mobil: 06 30 383-8043
GPS: 47.4764  - 19.1282
Weblap: www.verebkft.hu
E-mail: verebkft@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőanyag, tűzelőanyag
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
Bemutatkozás:

Célunk az építőipari vállalkozások részére bérlet vagy árusítás formájában a szerkezetépítési munkákhoz elfogadható áron jó minőségű

  • segédanyagokat,
  • kellékeket,
  • felszereléseket,
  • zsaluzatokat,
  • állványokat,
  • és gépeket

biztosítani.

 Az általunk felkínált anyagok a német építőiparban bevált, kipróbált és általánosan használt importált termékek.

Az árusítás mellett kizárólagosan csak mi forgalmazzuk a modern, korszerű, gyors és könnyű ISCHEBECK zsaluzatokat és csatorna dúcelemeket.

A zsaluanyagokat és gépeinket az árusítás mellett kedvező áron bérbe is adjuk, a szükséges zsaluzási tervelet díjmentesen készítjük el, a bérleti díjakat napokra lebontva számítjuk fel.

Készleteinket és választékunkat folyamatosan növeljük , így jelentős mennyiségű, különböző rensdzerű födém-, fal-, ill. pillérzsaluzatot tudunk biztosítani új, felújított vagy használt állapotban.

Meglévő zsalurendszereink bővítéséhez, javításához szívesen vállaljuk kiegészítő elemek, héjak, alkatrészek biztosítását.

Áruellátásunk folyamatosságát a Németországi beszállítóink garantálják és szükség esetén a raktári készletből hiányzó terméket pár napon belül pótolják.

Ha szeretné megismerni az ISCHBECK zsaluzatok előnyeit, vagy megismerni kívánja választékunkat, kérjük győződjön meg személyesen a Budapest X. Szállás u. 12 alatti telephelyünkön, vagy kérésére szívesen megküldjük részletes tájékoztatónkat is.

Veréb Lukács

Ügyvezető

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: