Infra- Elektronik Kft.
Város: 5000. Szolnok
Utca: Márírok útja 32. 9440
Telefon: 06 56 424-628
Fax:
Mobil:
GPS: 47.1636  - 20.1783
Weblap: www.infra.hu
E-mail: info@infra.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
Bemutatkozás:

Cégünket 1991-ben magánszemélyek alapították.
Tulajdonosai, alkalmazottai magasan kvalifikált szakembe-rek, sok éves tapasztalattal, komoly szakmai felkészültséggel rendelkeznek.
A szakmai igényességre, korrekt munkavégzésre alapozva az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítése, karbantartása, javítása, felügyelete és kereskedelmi tevékenysége során olyan szolgáltatást kíván nyújtani, amely a vevõink igényeit teljes körûen kielégíti. Szolgáltatásaink minden fázisában magas mûszaki színvonalat kívánunk elérni.
Szakmai körökben célunk a kialakult jó hírnév megõrzése, megerõsítése. Ezt megfelelõen képzett munkatársaink és a tevékenységeinkért vállalt teljes körû garanciavállalásunk biztosítja. Állandó és fontos feladatunknak tartjuk munkatársaink rendszeres továbbképzését, szakmai kultúrájának emelését és a minõségi munkavégzést. Beszállítóinkat úgy választjuk ki, hogy a követel-ményeinknek megfelelõ terméket biztosítsanak és a minõség iránt elkötelezet-tek legyenek.

Cégünk tagja a Személy-, vagyonvédelmi és magánnyo-mozói szakmai kamarának és az 2005 évi CXXXIII. törvénynek megfelelõen rendelkezik a vagyonvédelmi tevékenység végzéséhez szükséges rendõrhatósági és kamarai engedéllyel.

Célunk és alapfilozófiánk, hogy a fejlett technológiával rendelkezõ cégekkel együttmûködve a megrendelõink igényeinek megfelelõ szolgáltatást nyújtsunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: