Dr. Szőcs Gyula Szülész-Nőgyógyász
Város: 1134. Budapest
Utca: Botond u. 14. 1.em. 7. 9404
Telefon: 06 1 340-4873
Fax: 06 1 412-0307
Mobil: 06 20 9 660 444
GPS: 47.5239  - 19.0669
Weblap: www.maganorvosok.hu/drszocsgyula
E-mail: szocs.gyuladr@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
        *  Egészség - tanácsadás
Bemutatkozás:

Fogadja szeretettel bemutatkozásunkat:

Magánrendelőnk 1992-óta működik.

Szolgáltatásaink:
-szűrővizsgálat : hüvelyi/hasi ultrahang-, kolposzkópos vizsgálat, citológiai mintavétel,
-terhesgondozás

-családtervezés-korszerű fogamzásgátlás

-vérzési rendellenességek korszerű kezelése

-nőgyógyászati tanácsadás, változókori problémák kezelése

Vizsgálatainkat előzetes bejelentkezés alapján végezzük.

A rendelő vezetője: dr.Szőcs Gyula, 1956-s születésű, szülész-nőgyógyász és patológus szakorvos. Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen diplomázott 1981-ben. Korábban a Szent János Kórházban, jelenleg a MÁV Kórházban folytat szülészeti-nőgyógyászati gyakorlatot. Egy évig posztgraduális képzésben vett részt Németországban Erfurtban és Lipcsében, ill. Hollandiában Nijmegen-ben az egyetemi klinikákon. Munkáját Király Anikó és Turucz Anikó szülésznők segítik.

A rendelő korszerű ultrahang és kardiotokográf készülékekkel felszerelt.

Gondozó-megelőző-gyógyító munkájának középpontjában a nagy rizikójú terhességek állnak, valamint a korszerű fogamzásgátlás és vérzési rendellenesség gyógyszeres kezelése.

"Rendelőnk tavaszi ajánlata"

 

Új módszer a fogamzásgátlás területén az intelligens méhüregi rendszer /IMR/.

 

A fittness termeket látogató hölgyek régi álma valósulhat meg. Itt  „ jár közöttünk” az az új védekezési lehetőség, mely révén a természet nem nehezíti meg a sportolását, nem zavarja a közérzetet, kiiktatja a menstruáció kínjait.

 

Az IMR olyan eszköz, amely egyesíti magában a hagyományos spirál és a fogamzásgátló tabletták előnyeit, de ugyanakkor kiküszöböli ezek hátrányait. Ez a rendszer a fogamzásgátlás Yolly Jokere a mindennapi praxisban. Egészséges nők esetében lényegében nincs ellenjavallata.

 

A spirállal összevetve nem lesz bővebb a vérzése, sőt kb. kettő hónap átmeneti idő után lényegesen csökken annak mennyisége, akár hónapokig, egy-két évig szünetelhet is. Nem okoz gyakori folyásos panaszt, ill. megszünteti a korábbi ilyen jellegű kínokat. Ugyanakkor biztos védelmet nyújt, csökkenti a hüvelyi fertőzésre való hajlamot és csak helyileg a méhben fejti ki hatását.

 

A tablettával összevetve, nem felejtheti el napi bevételét, utazáskor nem hagyhatja otthon és ezerszer kevesebb hormonterhelést jelent a mindennapokban. A tabletták esetleges -egyébként ritka- mellékhatásai sem jelentkeznek: súlygyarapodás, fejfájás, mellfeszülés, lábikra görcs. Nem idéz elő hangulati változásokat.

 

Az IMR-t, korhatár nélkül használhatják a hölgyek. Kifejezetten ajánlható a 35 év felettieknek, a már szült hölgyeknek korhatár nélkül, a túlsúlyosaknak, különböző anyagcsere betegséggel küszködőknek: cukor-, pajzsmirigy-, ill. magas vérnyomás betegeknek és a dohányzó hölgyeknek is.

 

Az IMR kicsiny, sárgatest hormont tartalmazó, tokba zárt tablettából és T alakú hordozóból áll. Felhelyezését gondos nőgyógyászati-onkológiai vizsgálat kell megelőzze, majd műtéti körülmények között kerül a méhüregbe, altatás nélkül. A kellemetlenség mértéke nem haladja meg a szokásos rákszűrését.

 

IMR nélkül Ön egy „vesztes”

 

 

                                                                    dr. Szőcs Gyula 

 

 

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: