Linzer Agro Trade
Város: 5000. Szolnok
Utca: Kombájn út 1. 9348
Telefon: 06 56 521-042
Fax: 06 56 520-261
Mobil:
GPS: 47.1429  - 20.159
Weblap: www.linzeragrotrade.hu
E-mail: szolnok@linzeragrotrade.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - mezőgazdaság
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A LINZER AGRO TRADE GmbH fő tevékenysége a műtrágya-forgalmazás, tulajdonosa 100%-ban a műtrágya-gyártó AMI Agrolinz Melamine International GmbH. A Linzben (Ausztriában) található telephelyen kívül Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában és Romániában is vannak leányvállalatai. Németország, Szlovénia és Olaszország piacait Ausztriából szolgálják ki.
A LINZER AGRO TRADE kizárólag minőségi termékek kereskedelmével foglalkozik. A kiváló termékválaszték, szakértő tanácsadói és ügyfélszolgálati csapat és ügyfélbarát logisztikai megoldások a legfontosabb erősségeink, amelyek által a LINZER AGRO TRADE az Ön eredményes és megbízható partnerévé válik.

Átfogó termékválaszték
A figyelemre méltó termékválaszték az AMI által gyártott LINZER WARE termékcsaládba tartozó granulált mészammonsalértom és NPK-műtrágyák mellett más elismert gyártók termékeit is magában foglalja. Többek között ide tartozik a prillezett mészammonsalétrom vagy a román műtrágyagyártó, a Doljchim Craiova (Petrom) ammónium-nitrát- és karbamid-műtrágyái. Honlapunkon megtalálja a LINZER WARE és a kereskedelmi áruk terméklistáját a legfontosabb információkkal.  
 
Rugalmas és hatékony szállítmányozási rendszer
A LINZER AGRO TRADE kizárólag megbízható logisztikai partnerekkel dolgozik. Ezáltal a hatékony logisztikai megoldások rugalmas szállításokat tesznek lehetővé, optimális költségek mellett.
Egyedülálló szolgáltatást kínál internetportálunk, a www.linzeragrotrade.hu : közvetlen vásárlóink gyorsan és egyszerűen intézhetik itt megrendeléseiket. Vevők, megbízók és szállítmányozók egyaránt bármikor, rövid idő alatt diszponálhatnak szállítóleveleket, és önállóan elhozhatják a termékeket – meghosszabbított rakodási időben, 5:30-tól 21:30 óráig! 

Tanácsadói szolgáltatás és vevőinformáció
A műtrágyák területén szerzett, több évtizedre visszanyúló tapasztalatunkra alapozzuk átfogó és szakértői tanácsadó szolgáltatásunkat. Előadások és találkozók keretében adunk rendszeres tájékoztatást termelőknek és kereskedőknek. Gyakorta közzéteszünk termék- és piaci információkat, valamint tudósításokat a műtrágyapiaci aktualitásokról.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: