Minorg Szoftver Kft.
Város: 3100. Salgótarján
Utca: Alkotmány út 7. 9331
Telefon: 06 32 423-912
Fax: 06 32 412-735
Mobil:
GPS: 48.1053  - 19.8041
Weblap: www.minorg.hu
E-mail: minorg@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kutatás, fejlesztés
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Tevékenység:

Komplex ügyviteli programrendszerek szervezése, fejlesztése, értékesítése és folyamatos karbantartása, jogszabályi követése, szervezés, szaktanácsadás.

Cégismertető

A Minorg Kft. 1988-ban alakult egy saját fejlesztésű számítógépes bérelszámolási rendszer fejlesztésére, forgalmazására. Ebben az évben vezették be a személyi jövedelemadó-elszámolást, és ekkoriban a SARC Bérügyviteli Rendszer volt az egyetlen PC-re készült, az új törvényeknek és a gyakorlati szempontoknak egyaránt megfelelő program a piacon.

A folyamatos fejlesztés eredményeként a rendszer időközben jelentősen kibővült, és alkalmassá vált a teljes bérügyvitel, továbbá a közvetlenül kapcsolódó munkaterületek teljes körű gépesítésére. A dolgozó felvételétől kezdve gondoskodik a személyzeti-munkaügyi nyilvántartások, bérszámfejtés, tb. elszámolások és egyéb, állományon kívüli kifizetések teljes körű lebonyolításáról. A lehetőségek sorát az éves jövedelemadó-bevallás teljes megvalósítása - a bizonylatok elkészítésén keresztül a bevallás adatainak mágneslemezre írásáig -, valamint a korábbi évek adatainak "archív" kezelése zárja.

A programrendszer moduláris felépítése, paraméterezhetősége lehetővé teszi a néhány fős vállalkozások és a több ezer főt foglalkoztató vállalatok számára egyaránt a hatékony alkalmazást. 2003-tól kezdve a renszer Windows környezetben WinSarc néven folytatja pályafutását.

Természetesen az évek során a társaság tevékenysége kiterjedt az ügyvitel egyéb területeire is, amelynek eredményeként készült el az m-Sys Integrált Ügyviteli Rendszer. A moduláris kialakítás teszi lehetővé, hogy az egyes modulok egyaránt használhatók egyedi programokként, illetve összekapcsolva, integrált rendszerként. Rendszereink támogatják a "többcéges" és a "hálózati" alkalmazást is.A programcsomagokat a törvények változásakor módosítjuk, és automatikusan megküldjük regisztrált felhasználóinknak. Szakmai és számítástechnikai kérdésekre telefonos "hot-line" szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: