Profinter Kft.
Város: 3100. Salgótarján
Utca: Kővári út 1. 9327
Telefon: 06 32 420-666
Fax: 06 32 520-541
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.profinter.hu
E-mail: pi@profinter.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

A PROFINTER Kft. 2000 áprilisában alakult két számítástechnikai szakember (Tari Mihály és Tresó Pál) és Nógrád megye legnagyobb számítástechnikai vállalkozása, a Professional-Computer Kft. részvételével.
Hálózatunk és szolgáltatásaink kialakításánál a megbízhatóságot és a magas terhelhetõséget tartottuk a legfõbb szempontnak. Ezen feltételek teljesítésére garanciát nyújt partnerünk az Antenna Távközlési Rt. amely IP szolgáltatásait az ország egész területén biztosítani tudja saját távközlési hálózata révén.

Az analóg átviteltechnikát - elsõsorban minõségi és gazdasági hátrányai miatt - napjainkban már a világ szinte minden pontján folyamatosan felváltja a digitális átviteltechnika. A digitális átviteli berendezések jelentõsen jobb minõséget, nagyobb üzembiztonságot és nagyobb átviteli kapacitást nyújtanak költséghatékonyabb ár mellett.

Cégünk a legmodernebb mikrohullámú átviteltechnikát alkalmazza az európai EBONE Internet gerinchálózat eléréséhez, ezzel egy minden igényt kielégítõ, nagy megbízhatóságú szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Szolgáltatásaink típusai és azok díjazásai a felhasználók igényeihez és pénzügyi lehetõségeihez rugalmasan igazodnak, pontosan definiált minõségi jellemzõkkel.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: